Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, ti hogy reagálnátok ha...

Nők, ti hogy reagálnátok ha háztartási gépet kapnátok mondjuk szülinapotokra?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, mikor direkt azt kérsz.
2022. szept. 15. 11:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
Kinek akarsz háztartási gépet ajándékozni? :) Édesanyádnak, feleségednek vagy csak egy ismerős? Nyilván ettől is függ, hogy kitől kapom, és hát az is, hogy pontosan mit. Illetve az sem utolsó tényező, hogy szükségem van-e rá.
2022. szept. 15. 11:05
 2/32 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok. Kaptam már mosógépet, porszívót stb. és nagyon megviselt.
2022. szept. 15. 11:07
 3/32 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem azért viselt meg, mert túlgondolod... Úgy érzed, hogy ezzel gyakorlatilag munkát adtak neked ajándékba.

Pedig igenis lehet jó ajándék, ha pl. egy leharcolt, 150 decibellel táncolós energomat helyett kapsz egy gyönyörű új Boscht, amit szinte meg sem hallasz, mikor centrizik....

2022. szept. 15. 11:16
 4/32 anonim ***** válasza:
58%

Élethelyzet függő.

Ha épp különköltözés alatt állok és nincs adott gépből és szükségem lenne rá, akkor szívesen fogadnám. Bár igazából... akkor már érdemes lenne egyeztetni előtte, hiszen az én igényeimnek kell megfeleljen, nem pedig annak amit más gondol, hogy az én igényem.

Ha viszont van egy már meglévő háztartásom és nem kértem, akkor ritka szar ajándék.

2022. szept. 15. 11:23
 5/32 anonim ***** válasza:
26%

4es vagyok

Szerintem egy ajándékban a megajándékozottnak örömét kell lelje. Egy mosógépben csak akkor leli örömét az ember, ha korábban nem volt neki, vagy nagoyn rossz volt már (és ezt a megajándékozott érzi, nem más!). Egyéb esetben ez csak eg ymunkaeszköz. Ki akar munkát kapni ajándékba?

2022. szept. 15. 11:24
 6/32 anonim ***** válasza:
83%

Én örülök az ilyesminek, mert tagadhatatlanul megkönnyítik az életem ezek a kütyük.

És ha ajándékba kapom, azaz nem nekem kell fizetni érte (mert ezeket ugye így is-úgy is meg kell venni) az még jobb. Hasznos ajándék.

Meg úgy mégis mi mást adhatnának? Ha ruhára vagy kozmetikumra, parfümre van szükségem, azt megveszem magamnak. Azt az egyén csakis magának tud úgy választani hogy telitalálat legyen. Én pont attól vagyok ki ha valaki parfümöt vagy tusfürdőt ad, mert azt nem én választottam, nem az én ízlésem.

2022. szept. 15. 11:30
 7/32 anonim ***** válasza:
83%

#6: dettó!

totál fölöslegesnek érezném, hogy odaadnak vmi méregdrága parfümöt, aminek az illatától is világgá megyek... :)))

Én is csak saját magam szeretek ilyesmit választani, ruhaféléket is.

Esetleg a lányaimtól szoktam kapni parfümöt, de ők meg pontosan tudják, hogy melyik márkákat használom...

2022. szept. 15. 11:33
 8/32 A kérdező kommentje:
Meglévő háztartásom van csúcs szuper gépekkel, nem az volt, hogy tárcsás mosógéppel kínlódtam és kaptam egy modern gépet. Ezekben az esetekben mindig azt érzem, hogy egyrészt másra nem tartanak, csak hogy takarítsak, meg hogy annyit nem érek a másiknak, hogy kicsit törje magát, hogy örüljek. Egy személyes ajándékon mindig nagyon meg szoktam hatódni, sírok is, és ez lehet akár egy 500 ft-os dolog is, amiről érzem, hogy kizárólag nekem szól, hogy fontos volt az illetőnek, hogy mit kapok. ezzel szemben hiába a 200000 ft-os mosógép, akkor is sírok, csak nem az örömtől...
2022. szept. 15. 11:33
 9/32 anonim ***** válasza:
80%

8: de nem lehet ezt egy családon belül megbeszélni...??

Hogy mégis mit szeretnél ajándékba...

2022. szept. 15. 11:35
 10/32 anonim ***** válasza:
95%
Hát beszéld meg akkor a családoddal, hogy neked ilyenekre nincs szükséged, ne költsenek ilyenekre, inkább valami egyszerűbb de személyreszólót adjanak, mert annak te sokkal jobban örülsz. Egyébként értelek teljesen, de ettől függetlenül szerintem fura kicsit a felfogásod.. ha tusfürdőt vagy parfümöt kapsz annak se örülsz mert azt sugallja hogy büdi vagy? :) vagy ha ékszert, ruhát, sminket? akkor meg csúnya? :)
2022. szept. 15. 11:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!