Hogy lehet elviselni a klikkesedő vidéki "rasszistákat" egyetemen?
Egy vidéki városban vagyok egyetemista, ahol az emberek felfogása is vidékies.
Megfigyeltem, hogy irtózatosan rasszisták, és úgy bánnak a "gyüttment" magyarokkal is, mintha más fajhoz tartozó élőlények lennének...
Emiatt nem szólok hozzájuk, nem barátkozom már velük.
A legidegesítőbb az, amikor a faluból származó, komplexusos elmebeteg nevelést kapott gyerekek az egyetemen úgy néznek rám, mintha nekem nem is lenne jogom ott lenni, vagy mintha ki akarnának tagadni a létezésből. Úgy, hogy soha életben nem váltottak velem egy szót sem.
Miért nem pesten tanulsz?
A vidékiek se néznek ki senkit, max ha felvágsz, vagy nem tudsz beilleszkedni.
Ne őket szidd, inkább nézz magadba.
"Miért nem pesten tanulsz?"
Mert könnyebbek a követelmények (számonkérés, vizsga típusa, kiváltók)...
"inkább nézz magadba"
Ugyanúgy viselkedek, mint Pesten, mégis itt mintha én lennék az UFO.
"a faluból származó, komplexusos elmebeteg nevelést kapott gyerekek"
Nekem úgy tűnik, inkább te nézed le őket.
Ez manapság a módi: keresel valakit akit elvből elutasíthatsz, aztán összehaverkodsz azokkal akik ugyanezeket az embereket rühellik.
Ezt az egyén problémájának és felelőségének beállítani (mint ahogy #1 tette) elég nagy röhej.
Az meg külön szánalmas, hogy őket lenézed, holott egy pesti egyetemre nem sikerült bekerülni, mert annyira azért nem vagy jó.
Hát ez nagyon ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!