Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet elviselni a klikkes...

Hogy lehet elviselni a klikkesedő vidéki "rasszistákat" egyetemen?

Figyelt kérdés

Egy vidéki városban vagyok egyetemista, ahol az emberek felfogása is vidékies.

Megfigyeltem, hogy irtózatosan rasszisták, és úgy bánnak a "gyüttment" magyarokkal is, mintha más fajhoz tartozó élőlények lennének...

Emiatt nem szólok hozzájuk, nem barátkozom már velük.

A legidegesítőbb az, amikor a faluból származó, komplexusos elmebeteg nevelést kapott gyerekek az egyetemen úgy néznek rám, mintha nekem nem is lenne jogom ott lenni, vagy mintha ki akarnának tagadni a létezésből. Úgy, hogy soha életben nem váltottak velem egy szót sem.

tegnap 12:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%

Miért nem pesten tanulsz?

A vidékiek se néznek ki senkit, max ha felvágsz, vagy nem tudsz beilleszkedni.

Ne őket szidd, inkább nézz magadba.

tegnap 12:45
 2/27 A kérdező kommentje:

"Miért nem pesten tanulsz?"

Mert könnyebbek a követelmények (számonkérés, vizsga típusa, kiváltók)...

tegnap 12:48
 3/27 A kérdező kommentje:

"inkább nézz magadba"

Ugyanúgy viselkedek, mint Pesten, mégis itt mintha én lennék az UFO.

tegnap 12:50
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

"a faluból származó, komplexusos elmebeteg nevelést kapott gyerekek"

Nekem úgy tűnik, inkább te nézed le őket.

tegnap 12:58
 5/27 anonim ***** válasza:
70%
#1 Inkább te nézz magadba, ha egyből mást hibáztatsz. Csak azért mert valaki paraszt nem legy egy tökéletes jóindulatú angyal ahogy az sem lesz ördög aki “gazdag”, sőt…
tegnap 12:59
 6/27 anonim ***** válasza:
31%

Ez manapság a módi: keresel valakit akit elvből elutasíthatsz, aztán összehaverkodsz azokkal akik ugyanezeket az embereket rühellik.

Ezt az egyén problémájának és felelőségének beállítani (mint ahogy #1 tette) elég nagy röhej.

tegnap 13:01
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Ők komplexusosok, de te mondod meg mit gondolnak, mit tartanak rólad úgy, hogy soha egy büdös szót sem váltottatok....
tegnap 13:06
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha a vidék alatt azt érzed, hogy egy olyan város, ami nem Budapest, akkor nagyon érdekelne, hogy hol tanulsz, mert én ilyet se a debreceni, se a pécsi egyetemen nem tapasztaltam soha. Mindkettő régi egyetemi város, az ország minden részéről érkeznek hallgatók, egyáltalán nincsenek többségben a helyiek.
tegnap 13:30
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, elég szomorú, hogy nem látod be, mekkora nagy baj van veled. Nem szívesen járnék egy évfolyamra veled, a "naaagy Pestivel", mert rettentően bunkó és lekezelő vagy.
tegnap 14:18
 10/27 anonim ***** válasza:
59%

Az meg külön szánalmas, hogy őket lenézed, holott egy pesti egyetemre nem sikerült bekerülni, mert annyira azért nem vagy jó.

Hát ez nagyon ciki.

tegnap 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!