Milyen személyiségű nők válhatnak prostituáltá?
Figyelt kérdés
Milyen személyiségek fogékonyabbak erre?tegnap 11:49
1/34 anonim válasza:
Nem a személyiség számít, sokkal inkább a gyerekkori háttér, az elszenvedett traumák vagy egy kilátástalan helyzet. Mármint azoknál, akik önként csinálják. Akiket rákényszerítenek, ott csak az a férfi(ak) felelős, aki fogvatartja és kényszeríti.
3/34 anonim válasza:
Szerintem ez nem személyiségfüggő. Sokszor a kilátástalanság viszi rá a nőket. Nem hiszem, hogy valaki arre vágyna nőként, hogy idegen emberek megd.ugják. Persze lehet hogy ilyen is van, de az átlag szerintem szükségmegoldásként választja ezt az utat.
4/34 anonim válasza:
Bármilyen. Én egy kis, törékeny, kedves aranyos, 140+ IQ-val rendelkező, káros szokásoktól mentes nő vagyok, akiből a kutya nem nézné ki, hogy hány sugar daddyt tartott már :D Mondjuk nálam ez úgy indult, hogy már 19-20 évesen is szerettem a kötetlen szexet, kalandozgattam, aztán egyszer rámjött, hogy akkor már miért nem csinálom pénzért…
5/34 anonim válasza:
Bármilyen.
Meg a személyiség változhat is.
6/34 anonim válasza:
1 és 3
90% nem kényszerből vagy trauma miatt csinálja. Lásd a 4-es válaszolót például. Egyszerű a válasz a kérdésre. A könnyű pénz miatt. Persze ez nem mindenkinek lenne könnyű, de nekik jobban megéri mint napi 8 órát melózni tizedannyiért.
8/34 anonim válasza:
#4 Nyilvánvalóan faszi vagy és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ahhoz milyen személyiség és lelkiállapot kell, hogy ide gyere ilyen f.szságokat kiírni?
9/34 anonim válasza:
#7 Erre én is kíváncsi lennék. #6 Statisztikát, kimutatást ha csatolnál a hozzászólásodhoz kérlek.
10/34 anonim válasza:
Meglepően sok nő ilyen
És ebbe nem csak a hirdetősekre gondolok
Az aranyaso is egy formája a prostitucionak
És nagyon sok nő ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!