Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyiségű nők...

Milyen személyiségű nők válhatnak prostituáltá?

Figyelt kérdés
Milyen személyiségek fogékonyabbak erre?

tegnap 11:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
21%

#28 Ennek semmi köze nincs a "középkori szentfazéksághoz". Egyszerűen úgy működik az ember - normális esetben -, hogy lélekölő számára, ha használják a testét. Már a gyermeki lelket is rombolja, ha szexuális abúzus éri, pedig még azt sem tudja, hogy mi történik vele. Ha te önként leszel prostituált, akkor önként vállalod a szexuális abúzust, amit rajtad elkövetnek. Ezáltal pedig nyilvánvaló lelki sérüléseket fogsz elszenvedni. Még mindig azt gondolom, hogy te egy faszi vagy, akinek fingja sincs erről, ezért hiszi azt, hogy ez kiárusítható "pár tízezer forintért".

De ha nem: milyen egyetemet sikerült elvégezni, és milyen szakmát szereztél, amiben nem lesz később gáz, ha összefutsz a kuncsaftjaiddal? Erre nem sikerült válaszolni.

tegnap 15:11
 32/34 anonim ***** válasza:

Figyu, én aztán leszarom, hogy szerinted nő vagyok vagy férfi. Te úgyis azt hiszel valóságnak, amit akarsz, ami a te elmédnek komfortos. Ha nem akarod elhinni, hogy nő vagyok, akkor úgysem fogod, hiába erősködnék. Nekem nem feladatom téged győzködni.

Ahhoz sincs semmi közöd, hogy milyen egyetemet végeztem és hogy hol dolgozok, jóhogynem kéred el az utolsó két havi bérpapíromat meg a születési anyakönyvi kivonatomat.

Ha meg egy kuncsafttal összefutnék bárhol is, neki több félnivalója lenne. Jellemzően ezek házas emberek, többet veszíthetnek, mint én.

tegnap 15:32
 33/34 anonim ***** válasza:

#32 "sincs semmi közöd, hogy milyen egyetemet végeztem és hogy hol dolgozok"

Jah, de ahhoz mindenkinek köze van, hogy te pénzért kefélsz idegenekkel egyetem mellett, ugye?

tegnap 18:15
 34/34 anonim ***** válasza:
#33+ Pár tízezer forintért ráadásul! :D A 140-es IQ-ddal! :D
tegnap 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!