Milyen személyiségű nők válhatnak prostituáltá?
Én konkrétan 1 darab aranyásó nőt ismerek és ismertem egész eddigi életemben, pedig már 38 éves vagyok. Ez az aranyásósdi sokkal inkább létezik a faszik fejében, mintsem hogy általános legyen.
Hiszen kiváló egó-védő magyarázat arra, ha nem kellesz egy nőnek, hogy "Azért nem kellettem neki, mert nem volt pénzem/kocsim/házam/stb."
Pontosítok, nekem van napi 8 órás munkám is. De mivel azzal nem keresek annyit, amennyi az igényeimet kielégítené, ezért csinálom ezt kiegészítésnek. Anno egyetem alatt meg tényleg a túlélésért ment. Persze elmehettem volna fillérekért diákmunkázni is, de abból épp csak éhen nem haltam volna.
13
Tényleg elhiszed hogy csak azok a nők csinálják ezt akiknek nincs más lehetősége? Röhej. Úgy van ahogy írta. Könnyebb volt így pénzhez jutni mint diákmelóval stb. Ilyen egyszerű. Miért olyan hihetetlen ez? A többséget senki nem kényszeríti erre.
Mi a hihetetlen azon, hogy nő vagyok? Regisztráljatok fel a puncs.hu-ra aztán látni fogjátok, hogy mennyi átlag hétköznapi lány is csinálja ezt. Ez csak szex, nem valami ördögtől való dolog…
#13 nekem amúgy jó a családi hátterem, de egyetem alatt már alig támogattak a szüleim. Fontosabb volt nekik 30 milliós autót venni, mint engem kisegíteni havi pártízezer forinttal. Amit ezzel a “munkával” fél óra alatt megkeresek. Diákmunkával lett volna egy hónap. Szerinted sokáig agyaltam rajta?
18,
15 vagyok. Szerintem ezek állomvilágban vannak és azt hiszik akik ezt csinálják azokat kényszerítik, verik és semmi más lehetőségük nincs.
Biztos van ilyen is valahol borsodban egy faluszélen, de a többség, akik saját vagy bérelt lakásban, puncson stb űzik ezt, azokat senki nem kényszeríti semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!