Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lehet kamu személyisé...

Mennyire lehet kamu személyiségeket felépíteni magadban és ezek közt váltogatni?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen csak a fantáziában létezik.

tegnapelőtt 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem úgy nem lehet, hogy hiteles.
tegnapelőtt 17:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát a valódi mindig átüt majd rajta?
tegnapelőtt 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha egy megfelelés kényszeres cosplayer vagy, vagy ruhák helyett személyiségekkel, az is a Te személyiséged. Nincs olyan, hogy igazi személyiség függetlenül attól, amit játszol. Ebben az esetben ez az ember vagy Te, ami nyilván kiderül idővel, elég csupán az, hogy egyszer dilemmába kerülsz, hogy viselkedj.
tegnapelőtt 17:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Érdekes szempont, hogy a dilemmás helyzetekre kell figyelni.
tegnapelőtt 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

1 ember nem egy valamilyen. Nyílván van valami ami behatárolnak/behatárolsz a te személyiségednek de magadból rengeteg mindent ki lehet hozni. És az új körülmények helyzetek emberek is mást és mást tudnak kihozni belőled.

Pl.: engem furának tartanak bolondnak néha kicsit butának. Aztán ha mondok valami okosat mindenki meglepődik. Vagy van egy elég erős szorongásom amit mások észrevesznek(mostmár tudom :'D), de bizonyos helyzetekben előtudom húzni a magabiztos énem. Mondjuk attól a szociális szorongásom nem múlik el teljesen. Vagy sokszor úgy érzik emiatt nem érdekelnek mások aztán meglepődnek ha figyjeltem rájuk. 21l

tegnapelőtt 18:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Hasonlóak vagyunk. :D Ezek alapján.

Jó példákat hoztál. Köszi!

tegnapelőtt 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudathasadásos skizofréniában létezik többszörös személyiség.

Csak sajnos az betegség, nem kamu.

tegnapelőtt 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Teljesen. A maszkolás nagyin gyakori.
tegnapelőtt 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Persze, ennek van külön neve, egy betegség
tegnapelőtt 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Na és mi az a betegség?
tegnapelőtt 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!