Vajon mi motivál egyes, jóindulatú embereket arra, hogy egy nyilvánvalóan kamu kérdésre, időt szánva, értelmesen válaszoljanak?
Szerintem nem mindenkinek nyilvánvaló, hogy kamu :)
Főleg ha jó hosszan, kimerítően válaszol valaki, akkor azt nem fél perc bepötyögni, lehet, hogy nem is látja azokat a válaszokat, amikről már mindenki levágja, hogy kamu, csak miután már elküldte...
Ez a kérdésnek a kamunagyságától is függ.
Tisztában vagyok vele, hogy troll a kérdés, ha nagyon nagy akkor kb olyan választ adok rá mint amilyen maga a kérdés is, ha kevésbé az és némileg elgondolkodtató is akkor annak ellenére, hogy hülyeség az egész leírom, hogy más aki nem tudja a kérdés hitelességét tanuljon belőle.
Alapvetően a sima "kamu" kérdésekkel nincs is túl nagy probléma.
Én azokra gondolok főleg, ahol felismerhetően ugyanaz a személy szándékosan provokatív jelleggel a végtelenségig ismételgeti ugyanazt az érzékeny vagy épp trágár témákról szóló kérdezgetést.
Az én kérdéseimre is többször kiabálták, hogy kamu, pedig nem volt az.
Persze most az ilyen alapítványi iskolás őrültektől tekintsünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!