Vajon mi motivál egyes, jóindulatú embereket arra, hogy egy nyilvánvalóan kamu kérdésre, időt szánva, értelmesen válaszoljanak?
Nem mindenki gondolja kamunak a kérdést.
Van, aki szeret az ilyen "játékokba" belemenni.
Valóban vannak olyan kérdések, amikről ordít, hogy kamu, vagy épp az, hogy azért született *valakik* által, hogy felpezsgessék az itteni állóvizet. Viszont.. vagy olyan témát pedzeget, ami mégis érdekes számomra, vagy az előttem írók kommenteltek olyasvalamit, amire szívesen reagálnék, esetleg szívesen csatlakoznék a már ott folyó diskurzusba, akkor még a fentiek tudatában is válaszolok.
Mostanában ritkábbak a mélyebb kérdések itt, amik igényelnék a kifejtős válaszokat, de anno én például azért is regisztráltam ide, mert (akkor) bőven tudtam itt olyan dolgokról beszélni, választ írni, amiről bár volt tudásom, a mindennapokban mégsem tudtam azokat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!