Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon mi motivál egyes,...

Vajon mi motivál egyes, jóindulatú embereket arra, hogy egy nyilvánvalóan kamu kérdésre, időt szánva, értelmesen válaszoljanak?

Figyelt kérdés
Többször láttam már ilyet az oldalon. És érdekel az e mögötti motiváció. Főleg, hogy sokszor a válaszolók is jelzik a kamut, belinkelve korábbi kérdéseit a kérdezőnek. Ráadásul általában ilyeneknél csak idő kérdése, hogy a moderátorok töröljék a kérdést.

2023. dec. 6. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem mindenki gondolja kamunak a kérdést.

Van, aki szeret az ilyen "játékokba" belemenni.

2023. dec. 6. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Valóban vannak olyan kérdések, amikről ordít, hogy kamu, vagy épp az, hogy azért született *valakik* által, hogy felpezsgessék az itteni állóvizet. Viszont.. vagy olyan témát pedzeget, ami mégis érdekes számomra, vagy az előttem írók kommenteltek olyasvalamit, amire szívesen reagálnék, esetleg szívesen csatlakoznék a már ott folyó diskurzusba, akkor még a fentiek tudatában is válaszolok.

Mostanában ritkábbak a mélyebb kérdések itt, amik igényelnék a kifejtős válaszokat, de anno én például azért is regisztráltam ide, mert (akkor) bőven tudtam itt olyan dolgokról beszélni, választ írni, amiről bár volt tudásom, a mindennapokban mégsem tudtam azokat használni.

2023. dec. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!