Ez most tényleg megtörtént, vagy kamu?
Olaszországban egy idős néni kihívta a rendőrséget. CSAK AZÉRT, mert egyedül van és éhes. Erre 2 rendőr ki is ment hozzá és kaját is csináltak neki, aztán azt mondták neki, hogy nincs egyedül. Ezt én valahogy nem tudom elképzelni, hogy komolyan megtörtént, vagy átverés az egész, vagy a két rendőr a két rokona a néninek, de nem tudom elhinni, hogy az olasz rendőrségnek nincs ennél fontosabb/komolyabb ügye, amivel foglalkozni kéne. Egy biztos: a hazai rendőrség ilyet biztos nem tenne, talán még elő is állítanának, ha én kihívnám őket, mert egyedül vagyok és kajás.
Kulfoldi posztokban en lattam nem egy olyat ia mikor anyuka elpanaszolta a közösségin hogy fel van diszitve az egész kert es nem jottek el a gyerek osztályzltársai a gyereke szulinapjára..
Na a közösségin felkapták a posztot es az lett a vége hogy kivonult a rendorseg tuzoltoság motorosok is :)
Es nem egy ilyen van
Itthon eddig en láttam olyat pl hogy babakocsis kelt át az úton és egy rendőrkocsi beállt keresztbe es leállította neki a forgalmat:)
Meg a tüzoltók motorosak integetnek a gyerekeknek random utcai közlekedésben is. Stb.
Vedd figyelembe, hogy más ország, más kultúra van arra fele. Könnyen lehetséges, hogy valóban vannak humánusabb emberek is, akik ilyet megtesznek.
Csak ne Kipcsákisztánban keresd az ilyeneket...
7 ez tipik előrehaladott alzheimer kór tünete
" A Parkinson-kórt kísérő demenciára jellemzőek a látási hallucinációk; félhomályban olyan személyek bukkannak fel, akik nincsenek ott. A betegek beszélgetni kezdenek velük. Ebben a szakaszban még tudják, hogy az adott személyek igazából nincsenek jelen. Később állatokat, mesebeli lényeket látnak, vagy mintákat a falon. Ezek után groteszk, többnyire félelemkeltő dolgokat, eseményeket látnak, például az ufók általi elrablásról számolnak be. Nem ritkán a betegek agresszívvá válnak, mivel családtagjaik, gondozóik is beépülnek téveseszméjükbe. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!