Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lehet kamu személyisé...

Mennyire lehet kamu személyiségeket felépíteni magadban és ezek közt váltogatni?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen csak a fantáziában létezik.

jan. 5. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10: #7 már leírta

jan. 5. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mind a négy alapvető diszfunkcionális karaktert magamra tudom ölteni, ha az élet úgy hozza. Bohóc, bűnbak, hős, elveszett gyermek. Folyamatos maszkolás az életem ami teljesen fel fog emészteni. Olyan körülmények közt nőttem fel, hogy feladat megoldás helyett a problémamegoldás ivódott belém. Rossz felfogás tudom, de nem tudok belőle kitörni. Folyamatos menekülés a rossz helyzetekből egy kevésbé rosszba. Mondjuk ez a modern világ sem engedi, hogy megelégedjek azzal ami és amim van. Itt állandóan pörögni kell és ebben a versenyben én lelkileg lebénulok. Csak akkor mozdulok meg, amikor már nincs hova hátrálni.
jan. 5. 20:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Nagyon rosszul hangzik.
jan. 5. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!