Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?
Elvileg nem vagyok kötelező a nálam "okosabbaknak" sem hinni.
Mivel az oltott is elkapja és még fertőz is, így nem az oltatlanok miatt marad fent a nátha. Persze most az oltatlan a demokrácia feketebáránya, mert zsidót náluk nem divat vádolni.
Ha átestem a betegségen (mert azt az oltáskerülők sem tudják elkerülni) és ismét elkaphatom, akkor gyanítom az oltást is időközönként ismételni kell a végtelenségig, na ezt egy ilyen súlyú megbetegedésnél elég nehezen lehet kivitelezni szabadság címszó alatt.
Ha az oltás működik, akkor saját felelősségére eldönti mindenki, hogy kiteszi-e magát a betegségnek. A baj ott kezdődik, hogy oltottak is belehalnak a betegségbe, innentől meg már elég sokat hazudtak nekem ahhoz a nálam okosabb emberek hogy ne higyjek nekik még mindíg birka módjára.
Nem csak a covidba lehet belehalni sőt... Így a legfelelőségteljesebb megoldás, ha kerüljük az emberek közelségét, még betegek vagyunk. Ez az én véleményem. Ha egy nálam okosabb gyógyszermilliárdos véleménye az, hogy felelőtlen vagyok, mert inkább használnom kéne minden betegségre az ő cégének termékeit, akkor én döntsem már el hogy saját felelősségemre megfogadom-e tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!