Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az, hogy az oltatlanok...

Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?

Figyelt kérdés
Olyat olvastam, hogy az oltatlanok 70%-a cigány.

2022. aug. 21. 17:37
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
83 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
93%
Hololvastad?
2022. aug. 21. 17:40
 2/88 anonim ***** válasza:
86%
Hol olvastad, a kurucinfón? XD
2022. aug. 21. 17:40
 3/88 anonim ***** válasza:
86%
Nem igaz.
2022. aug. 21. 17:42
 4/88 Drakula ***** válasza:
29%
Az oltatlanok nagy része, oltás ellenes össze eskűvő hivő, vagy olyan lusta ezt meg csinálni mint én.
2022. aug. 21. 17:45
 5/88 anonim ***** válasza:
81%

Kapásból tudnék 50 embert sorolni a környezetemben, köztük én is, aki nincs beoltva, nem roma és nem is konteós.

Egyszerűen csak nem adattuk be, mert ezt láttuk a "jobbik rossz"- nak.

A saját nevemben tudom elmondani, hogy az az információ áradat, amit ezzel kapcsolatban kaptunk az elmúlt időszakban gyakran teljesen ellentmondásos volt. Ez pont arról győzött meg, hogy jobb ezt elkerülni.

Úgy döntöttem, amíg nem kötelező, addig biztos nem.

Az ismerőseim egy része is kizárólag munkahelyi nyomásra volt kénytelen beadatni, egészségügyben, oktatásban.

Három embert ismerek, aki ezért mondott fel.

2022. aug. 21. 17:57
 6/88 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos az emberi butaságnak nincs határa.

Azért, mert a média hülye, a vezetés hülye, és a normális orvosok nem kapnak kiemelt figyelmet - szóval, TE, EZEK ELLENÉRE, még mindig lehetsz normális.

Ez azt jelenti, hogy pl. tudományos fórumokon nézel utána.

Ja, hogy egyet se ismersz. Na akkor a kör bezárult.

2022. aug. 21. 18:10
 7/88 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszem. Nem sok cigányt ismerek, de elég sok magyart, aki nincs beoltva. Pl.én se.
2022. aug. 21. 18:26
 8/88 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem vagyok roma egyáltalán.
2022. aug. 21. 18:54
 9/88 anonim ***** válasza:
55%

Egy mezei árufeltöltő, pénztáros, tűzoltó, kalauz, varrónő stb.. szerinted mi alapján tudja megítélni, hogy melyik a normális orvos?

Melyik tudományos fórum az, amelyiket még nem cáfolta meg egy másik tudományos fórum??

A brit tudósok vagy kiről beszélsz?

Tényleg mutathatnál utat az ilyen világtalan ostobáknak, mint én.

Nagy szívességet tennél vele, ha nem kéne elvégeznem egy orvosi egyetemet hozzá(talán nem is lennék képes rá!) hogy rá merjem e bízni magam egy olyan egészségügyre,ahol Pfizer pénteket rendeztek.

Akit beoltottak az ismeretségi körben és beszéltünk erről, nem egy mondta, hogy ő választotta, ha épp volt miből, hogy milyen oltást kér.

Mint a mekiben a bigmac vagy a mcfarm.

Szerinted ez nem aggasztó?

Szóval megkérnélek, hogy nyisd már meg előttem az értelem kapuját, mutasd az utat és legyél te a fáklya a tudatlan sötét életemben, hadd legyek már én is tájékozott abból a tiszta forrásból, ahonnan te! Megköszönném. És még lehet be is oltatnám magam.

2022. aug. 21. 19:09
 10/88 Kroms ***** válasza:
34%
Szerintem #6 pont arra utalt, hogy nem szabadna elhinni mindent, amit a "hivatalos források" állítanak.
2022. aug. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!