Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?
Te ki vagy?
Én itt érveket nem látok sehol, csak konteókat: tkp. mindenki a te életedre tör, összeesküdött ellened.
Most éppen az orvosok, meg a jog, meg a minden más, pl. a hatalmi ágak.
Meg persze, "érvnek" bejött a lepontozóbrigád is.
Nem akarok minősíteni, de így a buták csinálják, és közülük is az erőszakosak.
Nekem az fáj, hogy nem értetted meg, amit írtam, még fogalmad is alig van róla - de azért már ítélkezel felettem is.
Ezen kívül ugyanezt teszed mindenki mással is (lásd:orvosok, a jog, a többi közszolgálat, mindenki).
Ha nem is azt hiszed, hogy az életedre akarnak MIND törni (csak egy része, ugye) - de azt igen, hogy ártani akarnak neked.
Nem egyenként, hanem egységesen, egész szervezetek akarnak neked ártani, például az összes orvos is, hiszen kihoztak vakcinákat, amelyek ártanak, igaz?????
Jól látom?
A döntésed eredménye az lett, amit leírtam: hogy nagyjából senkiben sem bízol.
Én értem, hogy ez miért van, a tájékozatlan ember általában így viselkedik, de nálad ez egyrészt lustaságból, másrészt képzetlenségből, harmadrészt rosszindulatból fakad, és ez egyik sem pozitív tulajdonság.
Meg persze benne van a hülye politika, meg az idióta média által keltett jogos(!) ellenszenv is, de sajnos ez is butaság, mivel nem ez alapján kellene ítélned.
Képzeld, én sem bízom meg feltétel nélkül senkiben, és az oltást is hónapokig mérlegeltem, és közben folyamatosan információkat kerestem róla, úgyhogy nekem határozott típus is volt, és addig vártam vele, míg az elérhető lett.
Ebben különbözöm tőled, aki a fenti 3+2 ok miatt mindent elutasítasz, nem csak az oltást.
Ráadásul úgy, hogy közben nem is érted.
Ezt is ismerjük.
A műveletlen és képzetlen ember elsősorban konteókból fog "informálódni", mivel ezek állnak a legközelebb a gondolkodásához - nem véletlenül, hiszen pont ilyen szempontok szerint írták! - a normális, tudományos igényű írások nem is olyan izgalmasak, nem is annyira érthetőek... persze, hogy elsősorban a konteóknak hiszel.
Mondom: ez természetes emberi reakció OLYANKOR, ha nincs elég tudásod, sem képzettséged hozzá.
EZÉRT lenne nagyon fontos egy megfelelő képzés, és a kritikus gondolkodás tanítása.
De te nem kritikus vagy, hanem egyszerűen nem hiszel, és érzés alapján fogadsz vagy nem fogadsz el dolgokat.
A konteók pedig az érzéseidre hatnak.
A kör ezzel be is zárult.
Azzal kezdődik, hogy nekem van egy rendes reál végzettségem.
Ebben benne van a matek, fizika, biológia, stb.
Aztán van még mellé pszichológia is, innen tudom például a kontók lélektanát.
Utána jön az, hogy ezek engem érdekelnek is, tehát folyamatosan nézem a híreket.
Innen ismerem például a vírusok és a vakcinák működését is, meg a szakkifejezéseket, amelyek még itt vannak.
Ezen kívül figyelem a vírussal kapcsolatos híreket is, ezért nem mondok például ekkora hülyeséget, mint te a "fú, de halálos"-sal.
Például ismerem azt is, hogyan lett a spanyol náthából influenza, és mennyi áldozata volt addig. Ugye tudod, hogy többen haltak meg benne, mint a világháborúban?
Mit ad isten, az is koronás... elég sok hírt hallottam a koronás vírusok szép nagy családjáról is.
Plusz még előtte a SIV/HIV család, a többi vírus,a SARS/MERS, a működésük, a gyógyítás módja, az RNS/DNS rendszer működése, hogy ezt hogyan használják ki a vírusok, stb. stb.
Ezt mind nem árt alapszinten ismerned, ha TE akarod megítélni, hogy jót mondanak-e az orvosok.
De ugyanez alapszinten a gazdaság és a politika működéséről sem árt.
Az meg ahhoz kell, hogy tudd, miről hazudnak neked a médiában, miről mondanak igazat, és mikor.
Mert olyan nincs, hogy mindig csak hazudnak. Akkor soha senki oda se hallgatna nekik, és akkor becsukhatnák a boltot.
Tehát nem fognak mindig hazudni, és a TE dolgod, hogy kiszűrd az igazságot.
De ez csak akkor fog menni, ha mindez megvan benned, amit itt felsoroltam.
És ha nem dőlsz be a hülye konteóknak, mert TUDOD, hogy azokat pont azért írták pont olyanra, hogy bedőlj nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!