Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az, hogy az oltatlanok...

Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?

Figyelt kérdés
Olyat olvastam, hogy az oltatlanok 70%-a cigány.

2022. aug. 21. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
100%
#46 Egy szóval nem olvastam sehol, hogy csak terhes nőnek lehet ilyen problémája, sőt azt is olvastam, hogy férfinak is lehet, csak kisebb arányban és ha ez igaz, márpedig nincs az elmagyarázva, hogy ez nem igaz, akkor innentől kezdve azt sem tudom, hogy jó ötlet-e 4-5 éves kisgyerekekbe adni ezt a sz@rt.
2022. aug. 22. 01:12
 52/88 anonim ***** válasza:
100%

"nem látom a válaszod arra, hogy megértetted-e a kínai vakcina működését"

Hát a zöld kis emberkék is lézeznek, annyi, hogy nagyon picik és zöld színűek, érted? Nem érted a lényeget? Bizonyíték. Az, hogy leírsz nekem valamit, az hol bizonyíték? Hiteles információkat kérek, egy ezzel foglalkozó oldalt, ahol szépen és érthetően megmutatják és elmagyarázzák mi, hogyan működik.

2022. aug. 22. 01:16
 53/88 anonim ***** válasza:
12%

"jó ötlet-e 4-5 éves kisgyerekekbe adni"

Idáig ugye nem erről volt szó. Mintha csúsztatnál kicsit...

nos, ezzel meg az a helyzet, hogy a gyógyszereket először valóban középkorú férfiakon tesztelik, mivel ebből van a legtöbb, és ők bírják a legjobban.

DE azóta bőven tesztelték máson is: mint említettem, már milliárd körüli tesztalany van. Gyerek is.

Tehát most már annyira nem kell félteni a gyerekeket sem.

Amúgy ebből is látszik a "meg akarnak gyilkolni minket": az elején, amíg az első vírus kevésbé támadta a gyerekeket, addig nem is oltották őket!

A mostani változatok már őket is támadják, nincs választási lehetőség! És mondom: most már jobban le is van tesztelve.

#52: neked meg azt mondom, hogy nézz már körül egy kicsit!

Gyakorlatilag mindenhol láthatod leírva, amit mondtam, és speciel egy konteós oldal sem támadja a kínaiakat, mert ők is érzik, hogy ha ezt leírnák, mindenki hangosan röhögne rajtuk. Ugyanis ilyen oltások már tényleg 100 éve vannak, azt pedig, hogy a kínai is pont ilyen, és nem veszélyes, MINDEN MÁSIK ORSZÁG orvosai is megnézték. Külön-külön.

Nézd meg akármelyik cikket, bárhol.

Ha találsz egyetlen olyan írást, amelyiket nem egy nyilvánvaló hülye írta, és a KÍNAI oltás veszélyeiről szól, megeszem a kalapom.

TEHÁT akkor a véleményed erről?

Most már akár be is fejezhetnéd a mellébeszélést, és válaszolhatnál erre: MIVEL MOST MÁR TUDOD, hogy veszélytelen - beadatnád?

2022. aug. 22. 01:32
 54/88 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem bizonyítottál semmit. Nem mondom, hogy nem lehet igazad, de cikkekre alapozni valamit... Könyörgöm! Én is olvasok cikkeket, igen, sokkal rosszabb, bicskanyitogatóbb témákban is, és? Lehet, hogy igaz, amit benne írnak, lehet hogy nem.
2022. aug. 22. 01:43
 55/88 anonim ***** válasza:
14%

Hát, rossz lehet neked, hogy nincsen egyetlen hírforrásod sem, amiről meg tudnád állapítani, hogy az adott írása igazság-e, és még olyan tudásod sincs, ami ebben segítene.

NAGYON elveszett lehetsz a világban, hiszen így még mosóport se lehet venni. Ki tudja, hány füled nőne tőle?

De az ételt, amit naponta megeszel, azt se bizonyította neked senki, hogy nem okoz-e amnéziát. A címkén is hazudhatnak, nem? Meg amúgy is tele van E-adalékkal.

Csak tudnám, hogy akkor ezeket miért veszed meg? Ráadásul nem is egyszer, hanem minden nap?

A vakcinát pedig, amit orvosok százai vizsgáltak meg, és már rengeteg millió ember kapta, sok éve - miért nem?

2022. aug. 22. 01:50
 56/88 anonim ***** válasza:
100%
#55 Mosóport sem veszek bármilyet ám, kifejezetten ételbe pedig nem haltak még bele az emberek, ember kísérletekből viszont voltak már problémák sajnos. Erről ennyit.
2022. aug. 22. 02:10
 57/88 Drakula ***** válasza:
68%
De ez igy akkor is baromság, hogy azért nem bízol az összes orvosban, mert van néhány elmebeteg.
2022. aug. 22. 06:35
 58/88 anonim ***** válasza:
33%

"ételbe pedig nem haltak még bele az emberek"

Ja, nyilván nem.

Nem gyakori, de simán előfordul. Csak ez nem érdekel téged, mert ételt naponta látsz, és nem üti át az ingerküszöböd.

Megint csak érzés, és nem tudás alapján ítélsz.

2022. aug. 22. 08:05
 59/88 A kérdező kommentje:
#2 Nem ott, már nem tudom pontosan hol... de nem álhír oldalon. Láttam egy átoltottsági térképet és az ország keleti részén elég alacsony (Borsod, Szabolcs), ahol sok a roma.
2022. aug. 22. 10:55
 60/88 anonim ***** válasza:
67%

Én sem oltattam be magam.

Ez szerintem egy nátha, az oltásról meg sokat elárul, hogy nagyrészt az oltottak félnek az oltatlanoktól...

2022. aug. 23. 06:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!