Szeretitek a romákat ? Mi a véleményetek róluk ? Vannak velük kapcsolatban negatív v. pozitív történeteitek?
Gyűlölöm őket.
A magyarság rákfenéje. Agresszív, erőszakos, primitív, buta, szadista, gyalázatos aljanép, amelyik a magyarok végét fogja elhozni azáltal, hogy szaporodnak, mint a patkányok, és mi nem teszünk ellenük semmit.
Csak negatív tapasztalataim vannak velük. Ahol megjelennek, az a környék élhetetlen lesz. Engem is akartak már megverni. Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérültem meg.
Zajosak, mocskosak, szemetelnek, rajoskodnak, ordibálnak, rombolnak és lelkiismeretfurdalás nélkül vernének nyomorék bárkit a magyarok közül.
Szinte csak negatív van.... Megloptak, becsaptak, megkárosítottak, bántalmaztak.
És sajnos egyet kell értenem a legelső válaszolóval, mert ma már minden 10 megszületett gyermekből 8 roma. A magyarok ki fognak halni. :(
Egy pozitív élmény: egy tanárom volt, aki a tanulásával, a tudásával feltörekedett a közösségéből, és akin látta az akaratot, tanulón, arra figyelt.
Negatív:?... Inkább hagyjuk e témát...
Én semlegesen viszonyulok hozzájuk.
Ismertem egy roma lányt, nagyon kedves volt, barátságos mindenkivel. Ő azt mondta, attól még, hogy más, ugyanúgy fontos neki a tanulás, a barátok, mint a többi embernek.
Meg volt olyan is, aki megvert az utca végén.
Egyik tanárom mesélte, hogy tőlük a 3 kannában lévő benzint loptak el. A tanár férje szerzett másikat, ismerősükkel elmentek a romákhoz, korbelocsoltak a házat, azt mondták, legközelebb meg is gyújtják.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!