Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a romákat ? Mi a...

Szeretitek a romákat ? Mi a véleményetek róluk ? Vannak velük kapcsolatban negatív v. pozitív történeteitek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 16. 11:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek néhány rendeset közülük, viszont 99%-ban negatív tapasztalatom van
2022. júl. 16. 12:30
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Ezt már tegnap 5 perc után törölték.
2022. júl. 16. 12:31
 13/24 anonim ***** válasza:
37%
Termelésirányítóként dolgoztam építőiparban. Szinte az összes segédmunkásom roma volt. Semmivel sem volt több baj velük, mint a többivel, azt is mondhatnám, hogy kevesebb. A "fehér" munkásaim általában ittak, gyakran már részegen jöttek be dolgozni, a romákra ez nem volt jellemző. Tanulatlan, szegény emberek voltak, de nagyon tisztelettudók.
2022. júl. 16. 12:33
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

Nem a népcsoporttal van bajom. Mint minden népcsoportban a romák, a magyarok ... között van ilyen is meg olyan is.

Csak az olyanokat utálom és megvetem akik munkaképesek, de nem dolgoznak, hanem lopnak, rabolnak, hangoskodnak és erőszakoskodnak valamint sok gyereket csinálnak a támogatások miatt, de felnevelni nem tudják a lurkókat.

2022. júl. 16. 12:39
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

Negatív: piszkáltak, loptak tőlem

Pozitív:

2022. júl. 16. 12:52
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
A nagyobb arányban lévő neveletlen, erőszakos, minden emberi vonást nélkülöző többségét kerülöm ennek a népcsoportnak, de nyitott vagyok, nem vagyok ellenséges azzal a szűk réteggel, amelyik tisztességesen, mások létét is tiszteletben tartva él.
2022. júl. 16. 13:26
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem. A társasáukagt nem.

Viszont sok roma lányt/nőt megdugtam.

2022. júl. 16. 13:39
 18/24 anonim ***** válasza:
14%

Ahogy élnek az semmiképp sem pozitív számomra. Hogy a lányok nem tanulnak, 16 meg 17 évesen már gyereket szülnek, a gyerekek meg csak azért járnak iskolába hogy a család megkapja a támogatást.

Sok közöttük a balhés alak.

Azonban vannak olyan barátaim/ismerőseim akik romák vagy csak valamennyi részben azok. Velük az a tapasztalatom hogy teljesen jó emberek, nem különböznek semmiben a magyaroktól, legfeljebb néhány szokásban de az engem egyáltalán nem zavar.

Magyarok között is vannak rossz emberek, szerintem nem ezen múlik. Az pedig borzasztó hogy azért mert vannak a balhés/lopós romák az összeset rosszúl ítélik meg.

2022. júl. 16. 15:38
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Alapítványi iskolába jártam, az osztály fele cigány volt. Mi nagyon jól kijöttünk, nagyon jó osztály volt, sosem volt gond abból, hogy kinek milyen a bőrszíne. Felnőttként kerültem olyan munkahelyre, ahol szintén sok cigány volt, érdekes volt, hogy ott már a cigányok is utálták a cigányokat. Én sosem utáltam senkit a bőrszíne miatt, velem magyar ember volt ezerszer szemetebb, mint cigány. A
2022. júl. 16. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

Sajna nincs jó véleményem róla

90% rossz, bűnöző, hazug

2022. júl. 16. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!