Ismerek néhány rendeset közülük, viszont 99%-ban negatív tapasztalatom van
2022. júl. 16. 12:30
12/24 anonim válasza:
Ezt már tegnap 5 perc után törölték.
2022. júl. 16. 12:31
13/24 anonim válasza:
Termelésirányítóként dolgoztam építőiparban. Szinte az összes segédmunkásom roma volt. Semmivel sem volt több baj velük, mint a többivel, azt is mondhatnám, hogy kevesebb. A "fehér" munkásaim általában ittak, gyakran már részegen jöttek be dolgozni, a romákra ez nem volt jellemző. Tanulatlan, szegény emberek voltak, de nagyon tisztelettudók.
2022. júl. 16. 12:33
14/24 anonim válasza:
Nem a népcsoporttal van bajom. Mint minden népcsoportban a romák, a magyarok ... között van ilyen is meg olyan is.
Csak az olyanokat utálom és megvetem akik munkaképesek, de nem dolgoznak, hanem lopnak, rabolnak, hangoskodnak és erőszakoskodnak valamint sok gyereket csinálnak a támogatások miatt, de felnevelni nem tudják a lurkókat.
2022. júl. 16. 12:39
15/24 anonim válasza:
Negatív: piszkáltak, loptak tőlem
Pozitív:
2022. júl. 16. 12:52
16/24 anonim válasza:
A nagyobb arányban lévő neveletlen, erőszakos, minden emberi vonást nélkülöző többségét kerülöm ennek a népcsoportnak, de nyitott vagyok, nem vagyok ellenséges azzal a szűk réteggel, amelyik tisztességesen, mások létét is tiszteletben tartva él.
2022. júl. 16. 13:26
17/24 anonim válasza:
Nem. A társasáukagt nem.
Viszont sok roma lányt/nőt megdugtam.
2022. júl. 16. 13:39
18/24 anonim válasza:
Ahogy élnek az semmiképp sem pozitív számomra. Hogy a lányok nem tanulnak, 16 meg 17 évesen már gyereket szülnek, a gyerekek meg csak azért járnak iskolába hogy a család megkapja a támogatást.
Sok közöttük a balhés alak.
Azonban vannak olyan barátaim/ismerőseim akik romák vagy csak valamennyi részben azok. Velük az a tapasztalatom hogy teljesen jó emberek, nem különböznek semmiben a magyaroktól, legfeljebb néhány szokásban de az engem egyáltalán nem zavar.
Magyarok között is vannak rossz emberek, szerintem nem ezen múlik. Az pedig borzasztó hogy azért mert vannak a balhés/lopós romák az összeset rosszúl ítélik meg.
2022. júl. 16. 15:38
19/24 anonim válasza:
Alapítványi iskolába jártam, az osztály fele cigány volt. Mi nagyon jól kijöttünk, nagyon jó osztály volt, sosem volt gond abból, hogy kinek milyen a bőrszíne. Felnőttként kerültem olyan munkahelyre, ahol szintén sok cigány volt, érdekes volt, hogy ott már a cigányok is utálták a cigányokat. Én sosem utáltam senkit a bőrszíne miatt, velem magyar ember volt ezerszer szemetebb, mint cigány. A
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!