Az ember alapból miért negatív? Miért kell megerőltetnie magát, hogy pozitívan gondolkodjon? Miért nem a pozitív az alap?
Ez inkább Magyarországon divat, a magyar nép olyan negatív.
Anyámék Svájcban élnek, ott egészen más a helyzet. Az egy fejlett ország, az emberek jólétben élnek, nincs okuk a depresszióra. Illedelmesebbek is, például az autóvezetési kultúrájuk nagyban a magyarok felett van.
Na, ezért megyek majd el ebből az országból végleg, mert nekem nem jó itt élni.
Nem Attila vagyok, összekeversz valakivel.
#2 voltam
Nem a 2-es vagyok, nem vagyok Attila, de szerintem is legfeljebb MO-on divat, hogy negatívnak KELL lenni, ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek.
Ahol én élek, ott az emberek nem negatívak, mindenki el akar érni valamit és tesz is érte, és nem csak azok (söt föleg nem), akik anyagilag jobban állnak, rengeteg munkanélküli, egyedülálló ember is ki akar ebböl jönni, nem pedig leül és elsüllyed az önsajnálatban!
Deee, nagyon is keveri. Különben meg, aki mindig pozitív, az is egy agymosott, ostoba ember. Nézd meg milyen drágaság van a boltokban, emellett, hogy a f@szba maradjon pozitív az ember? A társadalomról nem is beszélve. Az, hogy dolgozni kell pozitív dolog szerinted? Ember, ébredj már fel, mert valami kib@szott álomvilágban élsz.
8-as. az, hogy dolgozni kell, elvileg pozitív, csak olyat kell keresni, ami megfelel, vagy legalább is megkeresni benne azt, ami jó vagy szép.
Másrészt ne az áraktól függjön a gondokodásmódod, nem attól lesz valaki pozitív, mert olcsón tud "venni", hanem mert meg tud elégedni kevesebb valamivel is, nem a vásárlás, pénzköltés az élet célja és nem az ad igazán örömet.
Nálad is az a baj, hogy csak azokat nézed, azokat akarod látni, ami neked negatív és nem keresel szépségeket abban, ami elötted van.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!