Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?
Én oltatlan vagyok. Át is estem ezen a szarságon, de szerintem nem nátha, nem is a jó öreg influenza. Nekem azok nyomtalanul elmúltak mindig. Nos, ezután a tetves covid után (ami tuti, hogy valami laborból szabadult ,meghekkelt rohadék)
a szaglásom november óta még mindig nem a régi és a mensimet is összezavarta, mert a kórság után jött meg és egy hónapon át tartott. Na nem olyan rendes erős vérzés volt végig az egy hónapig, de minden nap volt valami.. szóval látszott, hogy valami nem oké. Ilyen se előtte, és szerencsére utána sem fordult elő többet. De biztos megkavarhatta a hormonjaim is.
Furcsa dolgok zajlanak mostanság a világban.
Végül is megértem a bizalmatlan konteosokat és az oltáspártiakat is. Igazságot tenni most még nem lehet. Majd olyan 10-20-40 év múlva kiderül, kinek volt igaza. Vitázni ezen, egymásnak esni hülyeség. Mindenki tegyen belátása szerint.
61-es én sem úgy értettem hogy nátha, hanem hogy emiatt nem zárnék be 2 milliárd embert egy fél évre a saját házába vállalkozások tömegeit csődbevive, és a gazdaságot kettétörve ezzel.
Nekem kib4szottul fájt a torkom, konkrétan annyira fájt a mandulám hogy már azt hittem ler0had, és a szaglásom is elveszett egy hónapra, de szerencsére teljesen vissza jött, van ismerősöm akinek sokkal tovább elment a szaglása, de már neki is jó.
Viszont kaptam egy influenzát is, na abba meg azt hittem meghalok, 40 fokos láz, lázálmok, hányás, és mégsem kötelező ellene az oltás, és mégcsak nem is művelik ezt.
Mert az influenza ellen csak viszonylag gyenge oltások vannak.
Mivel az tényleg nagyon ritkán halálos, valamint nem csinál olyan trükköket sem, mint a Covid - ezért nem foglalkoztak sokat az ellenszerekkel.
Most egy éve ígérték, hogy lesz, mivel annyira közeli rokona a Covidnak, hogy képtelenség csak az egyikre fejleszteni gyógyszert (vakcinát lehet).
Na, erre SE Covid gyógyszer - SE influenza gyógyszer. Legalábbis hatékony.
63-as már megbocsájts de szerintem az influenza elleni oltás jobban működij, mint a covid elleni septiben összetákolt 600 fajta vakcina.
Az öregek érdekes sosem influenzások, mert oltatják magukat. A dokink meg hát nem sokra ment a covid oltással, mint ahogy rengeteg ember a környezetembe oltás ellenére lett covidos...
"szerintem az influenza elleni oltás jobb"
Azt kb. 70%-ra tudják eltalálni.
A Pfizer Covid vakcina 93%-os volt. Csak a betegség veszélyesebb, ugye.
Elolvastad,
az a 70% az iskolázatlanságra és a munkanélküliségre vonatkozott .
Valamint a Magyar-roma ( 30-70 ) arányra a börtönökben, és a közmunkában .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!