Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?
"de nem, az ilyenek mondják csak ezt azoknak az árva kislányoknak és kisfiúknak is, akiket kísérlet céljából pedofil nevelőszülőkhöz adtak, akik hozzátenném ugyanúgy tudósok, orvosok, szakemberek voltak."
Nem ugyanazok az orvosok adják az oltást akik ebben részt vettek. Ez általánositás.
Ja, hogy te minden orvost utálsz?
Ez hülyeség.
"Nagy ostobaság azt hinni, hogy a jog, a rendszer vagy az orvostudomány megvéd"
Na igen.
A jog a fennálló rendet védi. Téged annyiban véd, amennyiben te is ennek a rendnek a része vagy, és ezt valaki komolyabban meg akarja zavarni. Tehát, ha valaki meg akar ölni, kirabolni, vagy fenyegetni téged, vagy betegség, stb. fenyeget, és ez sok embernek rosszul esne.
Tehát ha úgy lesz bajod, hogy sok ember azt hiszi utána, hogy ez vele is megtörténhet, azt nem hagyják.
Mondom: akkor, ha te is a rend része vagy, vagy legalábbis nem lógsz ki nagyon.
Ezen érdemes elgondolkodnod.
Te funkcionális analfabéta vagy?
Olvasd már el, mit írtam?
Azt írtam volna, hogy a jog TÉGED akar megvédeni?
#25 "analfabéta"
Mondja az, akinek csak a személyeskedés megy! 🤷♀️
Figyelj, ha valamihez jogom van, akkor elméletileg a jognak meg is kéne védenie, de ha állításod szerint nem ezért van a jog, akkor meg kb. minek van olyan, hogy jog? Azért, hogy legyen? Jogom van nem bántalmazottnak lennem, de ha mégis bántalmaznak, akkor védjenek már meg könyörgöm, de nem, inkább megy az áldozathibáztatás.
E szerint még mindig nem érted.
Melyik részét nem érted annak, amit írtam?
Hát persze, meg elmaradott, iskolázatlan, sőt még laposföld hívő is. Csak a városi elit ilyen jól informált felelősségteljes polgár, hogy beoltatja magát. :)
Üdv egy oltatlan 27 éves magyar lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!