Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az, hogy az oltatlanok...

Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?

Figyelt kérdés
Olyat olvastam, hogy az oltatlanok 70%-a cigány.

2022. aug. 21. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 Drakula ***** válasza:
15%

"de nem, az ilyenek mondják csak ezt azoknak az árva kislányoknak és kisfiúknak is, akiket kísérlet céljából pedofil nevelőszülőkhöz adtak, akik hozzátenném ugyanúgy tudósok, orvosok, szakemberek voltak."

Nem ugyanazok az orvosok adják az oltást akik ebben részt vettek. Ez általánositás.

2022. aug. 21. 21:29
 22/88 anonim ***** válasza:
95%
#21 Hát én nem is erről beszéltem, de mindegy. De az, hogy orvosok, pszichológusok mennek bele ilyen kísérletekbe, no-no. Mondhat nekem bárki bármit, ha egyszer előfordult, máskor is előfordulhat, hogy nem a mi érdekeinket nézik, ha a téma más is. Tényleg úgy gondoljátok, hogy ott fent a nagyhatalmat annyira érdekelné, hogy velünk mi van? Emberek halnak meg, mert nem kapnak időben kezelést, vagy mert éheznek, csak mert a pénz meg a pénz és a pénz. Lesz@rják ezek mi van velünk.
2022. aug. 21. 21:36
 23/88 anonim ***** válasza:
5%

Ja, hogy te minden orvost utálsz?

Ez hülyeség.

"Nagy ostobaság azt hinni, hogy a jog, a rendszer vagy az orvostudomány megvéd"

Na igen.

A jog a fennálló rendet védi. Téged annyiban véd, amennyiben te is ennek a rendnek a része vagy, és ezt valaki komolyabban meg akarja zavarni. Tehát, ha valaki meg akar ölni, kirabolni, vagy fenyegetni téged, vagy betegség, stb. fenyeget, és ez sok embernek rosszul esne.

Tehát ha úgy lesz bajod, hogy sok ember azt hiszi utána, hogy ez vele is megtörténhet, azt nem hagyják.

Mondom: akkor, ha te is a rend része vagy, vagy legalábbis nem lógsz ki nagyon.

Ezen érdemes elgondolkodnod.

2022. aug. 21. 21:37
 24/88 anonim ***** válasza:
84%
#23 Igen, ezért van ennyi pedofil is szabadlábon, ezért engedik ki őket a börtönből egy bizonyos mennyiségű pénzért cserébe, ezért nézik el a politikusoknak, papoknak is, amit csinálnak, mert a jog megvéd, főleg a gyerekeinket. A nagy lóf@szt ennek is. Nagyon szűklátókörű embernek látlak téged, akinek fogalma sincs mi folyik a világban, nem csak itt M.O-n, hanem bárhol máshol. Ismét leírom, ott fent nem a mi érdekeinket nézik, nekik csak az a fontos, hogy nekik jó legyen.
2022. aug. 21. 21:44
 25/88 anonim ***** válasza:
0%

Te funkcionális analfabéta vagy?

Olvasd már el, mit írtam?

Azt írtam volna, hogy a jog TÉGED akar megvédeni?

2022. aug. 21. 21:49
 26/88 anonim ***** válasza:
60%

#25 "analfabéta"

Mondja az, akinek csak a személyeskedés megy! 🤷‍♀️

Figyelj, ha valamihez jogom van, akkor elméletileg a jognak meg is kéne védenie, de ha állításod szerint nem ezért van a jog, akkor meg kb. minek van olyan, hogy jog? Azért, hogy legyen? Jogom van nem bántalmazottnak lennem, de ha mégis bántalmaznak, akkor védjenek már meg könyörgöm, de nem, inkább megy az áldozathibáztatás.

2022. aug. 21. 22:04
 27/88 anonim ***** válasza:
6%

E szerint még mindig nem érted.

Melyik részét nem érted annak, amit írtam?

2022. aug. 21. 22:08
 28/88 anonim ***** válasza:
87%

Hát persze, meg elmaradott, iskolázatlan, sőt még laposföld hívő is. Csak a városi elit ilyen jól informált felelősségteljes polgár, hogy beoltatja magát. :)

Üdv egy oltatlan 27 éves magyar lány.

2022. aug. 21. 22:13
 29/88 anonim ***** válasza:
0%
Te most csak jöttél egyet jól beszólni, vagy valami értelmeset is tudsz mondani?
2022. aug. 21. 22:16
 30/88 anonim ***** válasza:
60%
#27 Tipikus ki ha én nem ember lehetsz, aki ahelyett, hogy leírná mit akar, inkább hülyének nézi a másikat, gondolom sokan nem szeretnek, bár az ember manapság a nagyképűségre megy. Figyelj, lesz@rom mit írsz, mert te nem értetted meg már az elején én mit írtam.
2022. aug. 21. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!