Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az, hogy az oltatlanok...

Igaz az, hogy az oltatlanok nagy része roma származású?

Figyelt kérdés
Olyat olvastam, hogy az oltatlanok 70%-a cigány.

2022. aug. 21. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
21%
Sok cigány nincs beoltva, mert buták. A buta emberek meg azt hiszik, hogy okosak, okosabbak a tudósoknál, orvosoknál is, ezért ők "tudnak gondolkodni önállóan" és eldöntik, hogy nem oltatják be magukat ilyen chippel :)
2022. szept. 2. 07:56
 72/88 anonim ***** válasza:
0%

71-es a baloldali tudósok szerint nincs értelmi külömbség a rasszok között, így kérlek ehhez tartsd magad, és így ez egész elméletedet dobhatod a kukába.

Én sem oltattam be magam.

Bár bennem felveti a kérdést hogy valóban az oltatlanok a buták és azok az emberek az okosak, akikben nem gyujt semmilyen vészjelet az hogy oltási igazolvány lett a védettségi igazolványból, vagy hogy az oltatlanok ellen náci módon úgy hergelnek hogy veszélyesek az oltottakra?

2022. szept. 2. 13:06
 73/88 anonim ***** válasza:
18%

"baloldali tudósok szerint nincs értelmi különbség a rasszok között, így kérlek ehhez tartsd magad"

Nem tartom ehhez magam, mert van értelmi különbség a rasszok között. Meg milyen baloldali tudósok? Ez valami politizálós mondat? Nem bírtad ki?

2022. szept. 2. 13:13
 74/88 anonim ***** válasza:
67%

73 most olyan van hogy kritikai fajelmélet, régen meg másmilyen fajelmélet volt. Ne legyünk már állnaívak. A tudósok is a hatalom része. Számtalan példát lehetne mondani, mikor megmásították a kitatási eredményeket a gyógyszerlobbi, vagy épp bizonyos vezetők javára. A tudósok legtöbb esetben nem független emberek, mert akik azok, azoknak gyorsan visszaveszik a diplomáját. Volt ilyen a a covid hisztiben is.

A tudósok ilyen esetben csupán a hatalom döntéseit magyarázzák tudományos könnyen emészthető formába, hogy az így keresztül nyomható legyen a népen. Ez működik hiszen te is úgy gondolod hogy mivel a tudós, szakértő okosabb a témában, csináljuk azt amit ő mond.

Közben meg a szabadságnak már csak szívárványos jelentése marad.

2022. szept. 2. 13:24
 75/88 anonim ***** válasza:
33%
Siman megeshet, hogy ciganyok (de mit is varhatunk toluk). Most egy felelossegteljes ember inkabb beoltatja magat. Olyan ez, mint a kotelezo vedooltasok: nagyon kicsi az esely a mellekhatasra. Egy ismerosom sem halt meg a vakcinatol, mig akik elkaptak a virust, volt koztuk par.
2022. szept. 28. 08:02
 76/88 anonim ***** válasza:
68%
“ Jáj a csipszet belénk olccsák, Márióká, Mariettá, fussunk elfele a fehér köpenyecstül.”
2022. szept. 28. 18:20
 77/88 anonim ***** válasza:
100%

🤣🤣🤣

Ezen kinyúltam.

2022. szept. 28. 19:45
 78/88 anonim ***** válasza:
100%
Köszi😆🙃.
2022. szept. 28. 19:48
 79/88 anonim ***** válasza:
17%

Már van bőralá ültethető kérhető csipp. De biztos csak konteózik a rádió. Az érintős telefon és a bankkárty is csak egy konteó.

Nekem nem azzal van a bajom hogy csipp van vagy nincs, hanem azzal, hogy elvileg egy szabad ember vagyok, szabadon eldönthetem hogy kérek-e náthára vagy hasonló súlyú takonykórra oltást vagy sem, hiszen ha az oltás működik az oltottakat nem veszélyeztetem, csak maximum akik hozzám hasonlóan saját felelősségükre nem vették fel az oltást.

2022. okt. 18. 17:13
 80/88 anonim ***** válasza:
71%

"bőralá ültethető kérhető csipp"

Megnézted, hogy az mekkora?

Az a baj, haver, hogy az oltás nem 100%

A friss oltást olyan 80%-ra lehet feltornázni, és EGY (1) év alatt ez lemegy 50%-ra.

Ez azt jelenti, hogy mindenkit be kéne oltani.

Ha ez nincs meg, kezdhetjük elölről - másrészt mások életét is veszélyezteted.

2022. okt. 18. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!