Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely szagot tartjàtok a...

Mely szagot tartjàtok a legkellemetlenebbnek az embereken,izzadsàgszagon kivűl?

Figyelt kérdés

Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.Nem tudom konkrètan leorni, nem is tudom mi baja van ezeknek az embereknek.És nem tudom mennyien èrzèkelik ezt,mert akiknek mesèltem nem èrtettêk miről beszêlek.

N

2022. márc. 16. 22:20
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
66%

Még a víz a legolcsóbb.

De amúgy anno a tanyánkon nem volt fürdőszoba, de volt mosdótál (lavór), kéd, mosógép

És nagymamámnak sosem volt semmiféle büdös szaga. Annyi volt a titka, hogy rendszeresen mosott és tisztálkodott. Aki legalább minimálisan igényes, az tisztán tudja tartani magát, kevésbé jó körülmények között is.

2022. márc. 16. 22:53
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Húwazze húszas 20# te aztán kened vágod a témát!

Először azt hittem hogy kórházi nővérke lehetsz de a végére olyan érzésem lett mint valami sorozatgyilkos vallomását hallanám.

Ez a kinyomott fehér mitteszer visz mindent.

De te honnan ismered mindezeket a szagokat?

2022. márc. 16. 22:56
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Anno mikor iskolás voltam, iskolai gondnokkal elmentünk valahová a kojavított kosárlabda gyűrűkért, na a csávónak olyan brutális lábszaga volt, hogy 100 méterrel mögötte sem lehetett bírni, mindig utáltma a dohányszagot, de nála megváltás volt, ha rágyújtott.
2022. márc. 16. 22:58
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem előző onnan ismer ennyi szagot, hogy mindent megszagol, mint én. Mondták is, hogy erre egyszer még ráfázok.

2022. márc. 16. 22:58
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a mattrészeg alkesz felszáll a buszra, és keveredik rajta a két éves izzadság, a hugy, a szar,a kannásbor, a cigi és a hányás szaga, az felbecsülhetetlen...
2022. márc. 16. 22:59
 26/48 A kérdező kommentje:

Ja a hajszagot is utàlom....Az egyik csajnak ahol voltam próbanapon izzadsàg plusz kaja szag keverèke volt pedig adott a ruházatàra,stilusàra,csak azt felejtette el hogy büdös de nagyon...

Szerintem amugy ha nem tudnak fürödni,zuhanyozni akkor ott a lavor igen meg nèmo viz...deo...vagy nedves törlőkendő....èn is sokàig cigiztem màr akkor is sűrűn mostam hajat,kezet ,ruhát mert büdös volt...mostmár egyenesen rosszul vagyok sz ördög alkotta cigitől is xd

2022. márc. 16. 23:01
 27/48 A kérdező kommentje:
Èn is megszagolok mindent xd :/ am mikor maszkot kellett hordani akkor is èreztem mindenfèle bűzt
2022. márc. 16. 23:03
 28/48 anonim ***** válasza:

Egyszer leült tőlem pár székre egy vélhetően hajléktalan nő a villamoson. Olyan szagélményt nyújtott, hogy inkább hamarabb leszálltam és sétáltam az úticélomig, így az orromnak is volt ideje kiszellőzni. Mintha hónapok óta nem fürdött volna, vagy mintha egy utcai szemetesben töltötte volna az előző két hetet és éppen a BKV-s túrája előtt mászott volna ki onnan. Az eredetileg fehér kabátjának az alja már fekete volt a mocsoktól és a létező összes testnedv szaga áradt belőle, amiből talán az izzadtság volt a legkevésbé zavaró. Vizelet, ürülék és használt egészségügyi betét ütős koktélja hatotta át leginkább az őt körülvevő levegőt.

Fekete, üszkös lábú csövi is szundikált már ugyanazon a villamoson, valószínűleg őt sem Mr.Clean-nek becézik az ismerősei. Rothadó hús és a nyári izzadság kicsit sem kellemes egyvelege lengte körül az úriembert, de legalább a horkolásával tudott egy kis mosolyt csalni az utazóközönség arcára.

Szórakozóhelyeken, kocsmában (főleg az éjszaka vége felé) a hányásszagú fiatalság sem túl nyerő. Az kifejezetten kellemetlen, mikor egy erősen illuminált állapotban lévő "alfahím" próbál beszélgetést kezdeményezni, de a szavai helyett csak az okádékparfümjére tudsz összpontosítani és arra, hogy hogyan törj ki minél hamarabb a szituációból.

2022. márc. 16. 23:04
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

És mit csináltok akkor miután beszívtátok a bűzt, hogyan törlitek ki az orrotokból?

Én kifújom zsepibe és parfümöt vagy akár egy letépet, szétmorzsolt friss falevelet szimatolok, hogy az ivódjon bele az orrnyálkahártyámba.

Felülírom tulkeppen.

2022. márc. 16. 23:10
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Régen, fiú osztalytársam mondta, hogy ohh, neki nem számít a bűz a fiú wcben mert ott Bent a száján veszi a levegőt, ezért nem érzi a büdöset. 😱🤮
2022. márc. 16. 23:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!