Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely szagot tartjàtok a...

Mely szagot tartjàtok a legkellemetlenebbnek az embereken,izzadsàgszagon kivűl?

Figyelt kérdés

Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.Nem tudom konkrètan leorni, nem is tudom mi baja van ezeknek az embereknek.És nem tudom mennyien èrzèkelik ezt,mert akiknek mesèltem nem èrtettêk miről beszêlek.

N

2022. márc. 16. 22:20
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Volt egy nőnek valami romlotg tejszagú szaga.

Anyatej?

2022. márc. 16. 22:36
 12/48 anonim ***** válasza:
Meg idoseknek a lehelete...
2022. márc. 16. 22:37
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a Tescoba bement kannás borért egy alkesz hajléktalan, olyan elképesztően gyomorforgatóan büdös volt hogy 20 méterre nem lehetett megközelíteni, csodálom hogy engedték be...

Amúgy meg attól is rosszul vagyok mikor igénytelen, ápolatlan embereken (főleg idősebbeken) érezni azt a tipikus "egy hónapja nem fürdött / nem mosott ruhát" szagot.

2022. márc. 16. 22:38
 14/48 anonim ***** válasza:
10 #😂🤣😅
2022. márc. 16. 22:40
 15/48 A kérdező kommentje:

Mondjuk a beteg szagtól is rosszul vagyok...ja meg elhalt àllat,dögszag.....emberi hullát nem èreztem de borzalmas lehet.

Amugy rengeteg öreg büdös, nem èrtem attól mert öreg mièrt kell àpolatlannak lenniük,ha boltba kitudnak menni.Főleg a hetes buszon szombaton tömegbe tudnak menni a piacra,alig lehet elfèrni tőlük...

2022. márc. 16. 22:42
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

15# ja meg akkor mennek, amikor diakok mennek.

Direkt azert vannak sokan a buszon...

2022. márc. 16. 22:46
 17/48 anonim ***** válasza:
81%

15# Hála a kurmányunknak iszonyat drága a víz, az áram, ezen tudnak spórolni, sokszor a fürdőszobájuk is már rég elavult, hideg, rossz a bojler, eldugult a lefolyó stb. Nincs pénzük megcsináltatni.

Ha nem lenne ilyen nyomor az országban, akkor az ilyen öregek kb 5 %-a maradna elhanyagolt, a többi csillogna villogna, illatozna (mint pl. Svájcban)

2022. márc. 16. 22:46
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Szájszag.

Boltban dolgozom, idősebb korosztályból kb minden másodikat csak gázálarban lenne érdemes megközeliteni. Az egyiknek egyszer konkrétan naftalin (molyirtó) szagú, dogos volt a lehellete, azt hittem odahányok.

Na meg az olyanoktol is irtózom, aki méterekre bűzlik a kajaszagtól. Fokhagyma, pörkölt, kolbász a leggyakoribb ami körbelengi őket. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy lehet úgy étkezni, hogy egy hétig bűzlik a környék utána. Az biztos, hogy a kezét, képét nem törli meg utána.

Na de az a dohos öregszag se semmi...amit az ötven éves, mosóvizet sosem látott ruhák árasztanak magukból.

2022. márc. 16. 22:48
 19/48 anonim ***** válasza:
17# ja meg nem lenne annyi koldus
2022. márc. 16. 22:48
 20/48 anonim ***** válasza:
75%

A lochia. Tudjátok, gyermekágyi folyás. Olyan, mint a romlott hús leve.

Ha valami hétköznapi lenne, az a fokhagyma és a húgyszag keveréke, tipikus nagypapa szag.

Aztán amikor nem eszik valaki, vagy idült alkoholistáknál, az acetonos lehelet, gyomorszag.

Erős dohányos szájszag, ami gyakorlatilag szarszag. Nem tudom, miért, de tényleg az a keserű, emésztett hús szaga lesz tőle az embernek.

A hányás, főleg tejtermék után.

A mosatlan fejbőr szaga, ami olyan fullasztó.

A nejlonharisnya viselete után jelentkező szag intim testtájakon.

Az állott menstruációs vér szaga.

A fülzsír.

Tejszag kismamáknál, maga az anyatej. Olyan kicsit, mint az ondó, olyan barackmagszerű kesernyés és savanykás, csípős, csak a tej még közben bomlik is és abból valami ázott kiskutya szag keletkezik. Nem értem, hogy lehet, hogy a babák mégis szeretik :D

És ami másnak büdös, de egyébként néha érdekes illata van:

- a fülek mögötti szag

- a kinyomott fehér mitesszer

- köldökszag

- néhány ember izzadsága, ami barackillatú

- a lábujjak közötti sós szag

2022. márc. 16. 22:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!