Mely szagot tartjàtok a legkellemetlenebbnek az embereken,izzadsàgszagon kivűl?
Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.Nem tudom konkrètan leorni, nem is tudom mi baja van ezeknek az embereknek.És nem tudom mennyien èrzèkelik ezt,mert akiknek mesèltem nem èrtettêk miről beszêlek.
N
Szerintem a Jóisten azért teremtette az alkoholt (és elsősorban a tömény szeszt), hogy vallatni és kínozni lehessen a szagával..
38 és 39-es voltam.
“Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.”
Azt hiszem, tudom mirôl beszélsz. Nem biztos, hogy igazam van, de én saját tapasztalatom alapján ezt a szagot mindig elhízott embereken érzem (de nem minden kövér emberen). És egyszer egy tévémûsorban hallottam, hogy a metabolikus szindrómában szenvedô embereknek van valami jellegzetes testszaga, és szerintem ez lehet az. A magas kolesztinszint miatt a fölös zsír valahogy kiválasztódik a bôrükön, vagy a leheletükben, és ott oxidálódik, mint az avas zsír... Valahogy így képzelem.
Szerintem amit kérdező pedzeget, sejtem mi az, annak hormonális oka van.
Stressz, kamaszkor, menopauza, tavaszi zsongás és az elhízottság.
Ezek generálnak egyező, speciális bűzt.
Én kétféle emberszagtól tudnék hányni. Az egyik ez a "rohadó bél" fílingű penetráns szájszag, a másik pedig a tipikus több hete nem mosdott csöves, akin egyesül a szar, a húgy, az elüszkösödött láb, a keléses bőr és a rohadt fogak szaga.
Ami ezen kívül még nem annyira kellemes nekem, az a savanyú, erjedt öregszag.
Ja meg a rohadt sajt jellegű lábszag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!