Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely szagot tartjàtok a...

Mely szagot tartjàtok a legkellemetlenebbnek az embereken,izzadsàgszagon kivűl?

Figyelt kérdés

Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.Nem tudom konkrètan leorni, nem is tudom mi baja van ezeknek az embereknek.És nem tudom mennyien èrzèkelik ezt,mert akiknek mesèltem nem èrtettêk miről beszêlek.

N

2022. márc. 16. 22:20
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Ja amit Apàm kèszit vidèken , annak is nagyon undi szaga van,meg ize is,blö
2022. márc. 17. 00:02
 42/48 anonim ***** válasza:

Szerintem a Jóisten azért teremtette az alkoholt (és elsősorban a tömény szeszt), hogy vallatni és kínozni lehessen a szagával..

38 és 39-es voltam.

2022. márc. 17. 00:15
 43/48 anonim ***** válasza:
Seggszagot.
2022. márc. 17. 01:39
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

“Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.”

Azt hiszem, tudom mirôl beszélsz. Nem biztos, hogy igazam van, de én saját tapasztalatom alapján ezt a szagot mindig elhízott embereken érzem (de nem minden kövér emberen). És egyszer egy tévémûsorban hallottam, hogy a metabolikus szindrómában szenvedô embereknek van valami jellegzetes testszaga, és szerintem ez lehet az. A magas kolesztinszint miatt a fölös zsír valahogy kiválasztódik a bôrükön, vagy a leheletükben, és ott oxidálódik, mint az avas zsír... Valahogy így képzelem.

2022. márc. 17. 14:38
 45/48 A kérdező kommentje:
Meglehet igen!! Mondjuk en nemcsak kövèreken èreztem, tegnap pont az aldiban, egy vèkonyabb közèpkorú fèrfin...úgy megütött ez a szaga..hogy elkezdett sipolni az egyik fülem,majdmem rosszul lettem,nagyon taszot ez a szag.De nem èrtem, ennyire nem èrzik magukon,hogy lehet ez.
2022. márc. 17. 14:48
 46/48 A kérdező kommentje:
Taszit*, olykor fèlreirok,bocsi
2022. márc. 17. 14:49
 47/48 anonim ***** válasza:

Szerintem amit kérdező pedzeget, sejtem mi az, annak hormonális oka van.

Stressz, kamaszkor, menopauza, tavaszi zsongás és az elhízottság.

Ezek generálnak egyező, speciális bűzt.

2022. márc. 17. 14:51
 48/48 anonim ***** válasza:

Én kétféle emberszagtól tudnék hányni. Az egyik ez a "rohadó bél" fílingű penetráns szájszag, a másik pedig a tipikus több hete nem mosdott csöves, akin egyesül a szar, a húgy, az elüszkösödött láb, a keléses bőr és a rohadt fogak szaga.

Ami ezen kívül még nem annyira kellemes nekem, az a savanyú, erjedt öregszag.

Ja meg a rohadt sajt jellegű lábszag.

aug. 22. 01:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!