Mely szagot tartjàtok a legkellemetlenebbnek az embereken,izzadsàgszagon kivűl?
Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.Nem tudom konkrètan leorni, nem is tudom mi baja van ezeknek az embereknek.És nem tudom mennyien èrzèkelik ezt,mert akiknek mesèltem nem èrtettêk miről beszêlek.
N
20. vagyok
Eszembe jutott még kettő:
A lyukas fogak közötti szag, szintén romlott húsra emlékeztet. Szóval legyen gyanús, amikor büdös a fogselyem, amit használtok :D
A másik a mandulakő. Nem hogy csak intenzív, koncentrált hányás- és szájszaga van, de ha hozzáérsz, alig tudod lemosni a kezedről.
Nem vagyok sem nővérke, sem sorozatgyilkos, de így vagy úgy, sajnos, mindegyiket tapasztaltam...
Kérdező, engedelmeddel szeretném meg 👑-zni a 20-as versenyzőt ő topicodban.
Ő egy valódi, kifinomult szag-szakértő, a gyakorikerdesek professzora!
Fel fogom terjeszteni őt az bűz érdemrendre is.
Elképesztő tudása van!
- átható szarszag a le nem húzott vécéknél, ami már 3 napja ott rohad.
- Sanyi rohadt szájpadlása, amit 5 napja nem mosott meg és ott rohad benne a tegnap déli marhahús, csipsz, valami büdös sajt, meg a fokhagyma egyvelege.
- 8 napos hulla szaga.
- Spermaszag, azon belül is a rohadó, amikor Feri beleveri a gatyóba, de kimosni már nem akarja és 1 hete ott rohad-ragad az egész "tejfölös sztori".
- Az a tipikus idős szag, mintha befújták volna magukat molyirtóval a nénik és bácsik, vagy valami macskahúgyszagú parfümmel befújták volna magukat.
- Hajléktalanszag, azaz az alkohol, szarszag és húgyszag egyvelege, de aluljárószagnak is minden további nélkül nevezhető.
- A büdös sajtok szaga, az az erős ammóniás szag, émelyítő, de van lábszagú sajt is. Ez a sajt olyan, mintha rohadtan ennéd meg konkrétan...
- Fingszag, azon belül mondjuk a záptojás az brutál.
- Égett gumi szaga.
- Tejtermék romlása, vagy a romlott hús szaga az borzalmas...
38-as vagyok. Kifelejtettem még a hányás szagot, na az tényleg brutál! Az égett szagot is rühellem, ha odaég valami mondjuk. A füstszaggal is így vagyok.
Van valami büdös gyümölcs is elvileg, ami nagyon undi, a durián. A klórszag kibírható, de büdi.
Sósav szaga is szörnyű, vagy a takony szaga, a vérszag is elég undi. Fingszag ahány ház, annyi szag mondhatni, de én még rózsaillatú pukit nem éreztem.
Na de a top 3-ba biztos benne van a PÁLINKA szaga!!! Vagy az ilyen tömény szeszek szaga. KATASZTRÓFA!! Némelyik olyen erős és gusztustalan szagú, hogy behányok tőle.
Még Jézus Krisztus is felébredne a sírjából, olyan büdös, a bűzös borz is elbújna tőle szégyenében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!