Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mely szagot tartjàtok a...

Mely szagot tartjàtok a legkellemetlenebbnek az embereken,izzadsàgszagon kivűl?

Figyelt kérdés

Èn egyfajta nagyon szúrós,tejszerű szagtól vagyok a legrosszabbul amit èrzek egyes embereken.Nem tudom konkrètan leorni, nem is tudom mi baja van ezeknek az embereknek.És nem tudom mennyien èrzèkelik ezt,mert akiknek mesèltem nem èrtettêk miről beszêlek.

N

2022. márc. 16. 22:20
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

20. vagyok

Eszembe jutott még kettő:

A lyukas fogak közötti szag, szintén romlott húsra emlékeztet. Szóval legyen gyanús, amikor büdös a fogselyem, amit használtok :D

A másik a mandulakő. Nem hogy csak intenzív, koncentrált hányás- és szájszaga van, de ha hozzáérsz, alig tudod lemosni a kezedről.

Nem vagyok sem nővérke, sem sorozatgyilkos, de így vagy úgy, sajnos, mindegyiket tapasztaltam...

2022. márc. 16. 23:12
 32/48 A kérdező kommentje:
Èn nedves törlőkendővel törlöm ki az orrom,meg ha hazaèrek lemosom az arcom,meg ki az orrom vìzzel.
2022. márc. 16. 23:15
 33/48 anonim ***** válasza:
60%
Én magamat fujkálom parfümmel, hogy mások bűzét kevésbé érezzem. Sajnos nem mindig válik be.
2022. márc. 16. 23:20
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, engedelmeddel szeretném meg 👑-zni a 20-as versenyzőt ő topicodban.

Ő egy valódi, kifinomult szag-szakértő, a gyakorikerdesek professzora!

Fel fogom terjeszteni őt az bűz érdemrendre is.

Elképesztő tudása van!

2022. márc. 16. 23:21
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
20# nehéz életed lehetett ennyi tapasztalattal.....
2022. márc. 16. 23:22
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Kivételesen egy saját példa, még általános suliban valami úton módon, máig nem tudom hogy de felkerült félhíg kutya- vagy macskafos a farmerom hátuljára, csak akkor vettem észre miután feltűnt hogy hiába hagyom el a termet óra után, ugyanazt a kegyetlen büdöset érzem, lenéztem és jajj... Nem tudtam lemosni lévén nem volt mosókonyha a suliban, haza meg ennyi miatt nem mehettem, így vécépapírral leszedtem a nagyját de a szag maradt, a nap egészét így feszengtem végig, a hányinger kerülgetett a szagtól ami áradt a nadrágomból, ráadásul hiába takargattam amennyire tudtam, nyilván a többieknek is van orra, többen megjegyezték hogy rohadt büdös valami a teremben és hogy ki szart be... Elhihetitek mennyire vártam hogy hazaérjek.
2022. márc. 16. 23:24
 37/48 A kérdező kommentje:
😀 bűz èrdemrend,ez jó
2022. márc. 16. 23:25
 38/48 anonim ***** válasza:

- átható szarszag a le nem húzott vécéknél, ami már 3 napja ott rohad.

- Sanyi rohadt szájpadlása, amit 5 napja nem mosott meg és ott rohad benne a tegnap déli marhahús, csipsz, valami büdös sajt, meg a fokhagyma egyvelege.

- 8 napos hulla szaga.

- Spermaszag, azon belül is a rohadó, amikor Feri beleveri a gatyóba, de kimosni már nem akarja és 1 hete ott rohad-ragad az egész "tejfölös sztori".

- Az a tipikus idős szag, mintha befújták volna magukat molyirtóval a nénik és bácsik, vagy valami macskahúgyszagú parfümmel befújták volna magukat.

- Hajléktalanszag, azaz az alkohol, szarszag és húgyszag egyvelege, de aluljárószagnak is minden további nélkül nevezhető.

- A büdös sajtok szaga, az az erős ammóniás szag, émelyítő, de van lábszagú sajt is. Ez a sajt olyan, mintha rohadtan ennéd meg konkrétan...

- Fingszag, azon belül mondjuk a záptojás az brutál.

- Égett gumi szaga.

- Tejtermék romlása, vagy a romlott hús szaga az borzalmas...

2022. márc. 16. 23:27
 39/48 anonim ***** válasza:

38-as vagyok. Kifelejtettem még a hányás szagot, na az tényleg brutál! Az égett szagot is rühellem, ha odaég valami mondjuk. A füstszaggal is így vagyok.

Van valami büdös gyümölcs is elvileg, ami nagyon undi, a durián. A klórszag kibírható, de büdi.

Sósav szaga is szörnyű, vagy a takony szaga, a vérszag is elég undi. Fingszag ahány ház, annyi szag mondhatni, de én még rózsaillatú pukit nem éreztem.

Na de a top 3-ba biztos benne van a PÁLINKA szaga!!! Vagy az ilyen tömény szeszek szaga. KATASZTRÓFA!! Némelyik olyen erős és gusztustalan szagú, hogy behányok tőle.

Még Jézus Krisztus is felébredne a sírjából, olyan büdös, a bűzös borz is elbújna tőle szégyenében.

2022. márc. 16. 23:55
 40/48 anonim ***** válasza:
Valóban, nálam mindent visz a vidéki pálinka. Első slukkra hányinger.
2022. márc. 16. 23:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!