Miért nem tudunk mi ennyire összefogni?
Budapesten összefogás...
Ha a "Budapestiek" valaha is összefogtak volna, nem dőzsölne most a Budai Várban az a bizonyos "Döbrögi".
Azért az több mint problémás, ha te egy tömegrendezvény képeiből következtetsz arra, hogy mekkora egység van valahol.
Gondolj bele, egy küldföldi megnézett pár fotót az influencertüntetésről, azt gondolná, az egész ország egységes és egyértelműen állástfoglal a pedofília mellett, közben meg a valóságban az ország nagyobb fele még ha közvetetten is, de legitimálja a pedofíliát.
Na te is ennyire látod a valós képet
#3: A szó, ami felett elsiklottál a "közvetetten"
Nagyon mikrokörnyezetben kellene elkezdeni, hogy egy kicsit is örüljünk a másiknak. Teszem azt, az egyik csajt felkérték vezető pozicióba. Én tök örültem ennek, rászolgált a posztra, gratuláltam neki. Ledöbbent, mert én voltam az egyetlen, a "barátai" sem tették ezt meg. Nekünk meg tök semleges a kapcsolatunk.
Amúgy meg azt tapasztaltam az évek során, ha valamit elérsz vagy jól csinálsz, akkor azt kapod, hogy ez a dolgod, ez a minimum. Ha elrontasz valamit, akkor jön a leszólás és a kéretlen kioktatás.
Nagyon elcseszett példa, de amikor egy hétig nem késnek nálunk a vonatok, akkor is csak az a téma, hogy minden rossz. Tény, de először az apró dolgokat kellene meglátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!