De amúgy nekem van bármi értelme bele menni egy kapcsolatba ? 😂
Nekem eddig nagyon sok barátnőm volt de már 5 éve egyedül vagyok sőt szerintem még több is van az.
Közben folyamatosan jöttek volna nők..és néhány kalandom is volt de semmi extra.
Két jelölt is van..az egyikhez folyamatosan azt érzem hogy kevés vagyok (nem önbizalom miatt) csak így valahogy ezt számítottam ki. Tehát szőke bomba a csaj..nem csak én vagyok oda a külsejéért és szerintem meg sem tudnám sokáig tartani, ha össze is jönne akkor sem..és nagyok az elvárásai, amit azért utálok mert rám ez egy stresszt rak. Néha találkozok vele és ennyi..de akar ő is lehetne.
A másik az odáig van értem bármikor össze jönne velem..de sokszor azért nem beszélek vele mert a kulcs. fontosságú dolog van a háttérben.
Teljesen megszoktam hogy egyedül vagyok, nem érzem felettébb boldognak magam sőt kifejezetten hiányzik már egy nő..de annyira nem amúgy.
Csak azt veszem észre hogy a testem is máshogy reagál ha egy ideig velük tartózkodók, máshogy izgulok fel, más testnedveket termelek 😂 és érzelmileg is labilis leszek a sok régi csalódás miatt, tehát mintha azt jelezné a szervezetem hogy “csinálj magaddal már valamit mert már ez így nem ok”
De a lelkem meg azt hogy “menekülj hagyd az egészet jobb egyedül is”
Szóval az van hogy én így fogalmam sincs hogy alkalmas vagyok e bármiféle ilyen dologra…ennyi idő után meg félek hogy amúgy semmire nem lennék jó így hirtelen. És el sem merem mondani egyiknek sem ezeket azért itt kérdezem.
Meg a szexuális életem is más lett azóta ha ezt lehet annak nevezni. Feláll valamire vagy valakire el rendezem magam de már ott sincsenek nagy igényeim..inkább így hagynátok az egészet ? Vagy ha ennél lehet rosszabb egyáltalán csinálná tok előtte valamit ? 32 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!