Szerintetek van értelme több időt/energiát beletenni ebbe az emberi kapcsolatba?
Másfél éve ismerem az adott illetőt, és nem tudom, hogy pontosan miért, de rövid időn belül eléggé fontossá vállt nekem. Annyira, hogy volt barátnőmmel (akivel akkoribab még együttvoltam) is hajlandó voltam összeveszni miatta, mert nem tetszett neki, hogy mi jóban vagyunk. Viszont idővel kezdtem meglátni, hogy ez csak a részemről van így. Mindössze havi egyszer találkoztunk akkor is csak pár órára, közöttük pedig csak pár mondatot váltottunk messengeren. Egyszerűen sosem volt rám ideje, ha pedig szóvatettem, mindig elkezdte felsorolni a napjait, hogy mivel tellnek el.
Az egyik ilyen alkalommal említette, hogy egyik ismerőse megy ki következő hónapban Bécsbe dolgozni, és emiatt nem fog tudni addig találkozni vele, így azon a héten minden szabadidejét rászánta. Ezt még meg is tudom érteni, önmagában ezzel nem is lenne bajom. Engem viszont közben felvettek egyetemre az ország tulsó végébe, ahonnan nem túl sűrűn járok haza, így az augusztust szerettem volna a környékről számomra fontos emberekkel tölteni. Ezt mondtam neki is, hogy szeretném minél többet látni, nem csak pár órára. Erre elkezdte felsorolni, hogy már pedig ő biztosan nem fog tudni találkozni velem, mert ezeregy dolga lesz. Szóvátettem azt, hogy nem érzem fairnek azt, hogy az ismerőse, aki pusztán egy hónapra ment el, kapott tőle egy egész hetet, míg én, akit régebb óta ismer, és ki tudja, hogy mikor fog találkozni velem utoljára, nem érdemlek meg pár óránál többet. Mire megkaptam, hogy én vagyok a sz*r, mert az összes barátja el tudja fogadni ilyennek, csak én nem. Nekiállt sértegetni, hogy milyen értetlen vagyok, mire válaszul letiltottam messengeren, mert kezdett betellni a pohár.
2 napra rá megtudtam, hogy éppen házibuliban van, holott az állítása szerint annyi dolga van, hogy meghalni sincs ideje. Ekkor idegemben felhívtam, és elküldtem melegebb éghajlatra, mire ő kinyomott. Másnap írt instagramon, hogy most mélységesen megsértettem, így jobb lenne, ha egy ideig egyáltalán nem beszélnénk. De azt is írta, hogy ő bízik abban, hogy egyszer újra tudunk normálisan besgélni, ezért nem fog letiltami, se kikövetni, vagy bármi ilyesmi, de ehhez idő kell neki. Azóta eltelt két és fél hónap és egyáltalán nem keresett. Pár napja észrevettem, hogy kivett close friendsből. Ha akarok még tőle bármit is, akkor most kéne felvennem vele újra a kapcsolatot, mert idővel csak mégtávolabb kerülünk. Szerintetek lenne értelme?
Letiltottad, majd ennek tetejében pár nappal később elküldted melegebb éghajlatra (is).
Ő 100%, hogy nem komplett, de hát öregem, te is megérsz egy misét!
Mit vársz innentől kezdve? Őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!