Van értelme fellebbezni szociális ösztöndíj elutasításával kapcsolatban?
"hanem mert konkrétan érvénytelen lett a pályázatom, mert a velem egy háztartásban élő szülőm jövedelmi státuszát nem megfelelően jelöltem meg"
És miért nem jelölted meg megfelelően? Csalni akartál vagy egy formanyomtatvány kitöltése meghaladja a képességedet? Adj be méltányossági kérelmet és lehetőleg az előírtaknak megfelelően töltsd ki, mert nem viccből kérik!
van értelme, már rég meg kellett volna tenned. Nem csúsztál le még a fellebbezés határidejéről? Kapd össze magad és intézd el holnap. Nem értem a kérdést meg a várakozást, nincs vesztenivalód.
Nekem a kolis jelentkezésre volt sikeres fellebbezésem (jogosan, elszámolták a pontokat, valamit nem vettek figyelembe, emiatt alapból nem jutottam volna be).
#2 Dehogy akartam csalni...
#3 Nem csúsztam le, még nem adták ki az elutasító határozatokat, és csak azzal lehet fellebbezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!