Dolgozók, ti hogyan bírjátok ellátni a háztartást?
Figyelt kérdés
Pl mosni teregetni mikor tudtok, bírtok?2022. febr. 3. 14:48
81/86 anonim válasza:
Hat nem mindig patika minden, de nagyjabol rendbetartom. Heti 2x mosok, ha tudok akk szabadnap ha nem akk van h hajnali 1kor teregetek 🤷♂️ Melonapokon a kaja megvan oldva egesz napra, azzal nem kell szarozzak. Szabadnap meg 1 ora alatt megvan kb minden. Szakacs vagyok 😀 siman megcsinalok 2 kajat egyszerre porszivozas kozbe is akar. Aztan mar csak edzes, haverok fetrenges
82/86 anonim válasza:
80-as, én sem szoktam érteni az "arra van időd, amire akarod", mert néha választani kell. Össze tudok én is olyan napirendet állítani, hogy 5 perc pihi sincs, csak akkor meg minek élni, ha mindig csak muszáj dolgokat csinálok.
83/86 anonim válasza:
Én azt nem értem, 10 órát dolgozik valaki, 2x1,5 órát utazik. 6 órát alszik.
Boltba is beugrik, 1 óra, reggel-este készülődik még 1-1 óra.
Ez eddig 22 óra, marad szabadon legalább napi 2 órája, amibe be lehet iktatni akár egy filmnézést, akár egy baráti összeugrást, akár egy edzést.
Vagy éppen a takarítást.
Na de az emberek nagy része nem dolgozik 10+ órát, nem utazik napi 3 órát, nem tölt el a boltban sem napi 1 órát, reggel sem tököl 1 órát. Szóval több szabadideje van.
Nyilván családdal, gyerekkel kötöttebb az ember, de egyedül azért beleférnek a dolgok.
84/86 anonim válasza:
Naja. Meg az emberek altalaba vagy 5x8 orakat meloznak vagy 3-4×12-14et. Mind a 2nel marad ido.. ha meg nonstop 14 orazik valaki akkor melot kell valtani
85/86 anonim válasza:
És ha szegény vagy, legyél gazdag.
86/86 anonim válasza:
Akkor rohadjatok meg a retekben, bánom is én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!