Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dolgozók, ti hogyan bírjátok...

Dolgozók, ti hogyan bírjátok ellátni a háztartást?

Figyelt kérdés
Pl mosni teregetni mikor tudtok, bírtok?
2022. febr. 3. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
31%
Hála jóégnek egyedülálló vagyok, így van időm.
2022. febr. 3. 19:46
 62/86 anonim ***** válasza:
70%

Ma a mosógépem 17.30-18.30-ig mosott, közben elmosogattam és egy 15 percet még tornáztam is. Utána kiteregettem, ami 5 perc.

Csak az rinyál, aki lusta, mindenre a kifogást keresi és emiatt életképtelen.

De ha valakinek ennyire nehéz rendet tartania maga körül, ám legyen, disznóólban a szeméttelepen is lehet élni. Nem egy példa volt már rá. Aki igénytelen azaz ő döntése.

Volt, hogy este 8-kor indítottam el egy gépi mosást, ami 8.45-re végzett is.

Engem a kosz nem fog megenni, de a kérdezőt igen. Biztos otthonról ezt a példát hozza magával. Gondolom anyuci is így sír a házimunka miatt.

2022. febr. 3. 20:03
 63/86 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 napja mosok mert összegyűlt. Mindig úgy időzítem, hogy addigra járjon le, mire haza érek. Hazajövök, lecuccolok, közben lejár a centrifugálás, és frissen kipakolom. 5 perc az egész. Reggel 2 perc bepakolni és beállítani az időzítőt.
2022. febr. 3. 21:17
 64/86 anonim ***** válasza:
100%
En telorol inditom el a mosogepet, szarit is. Csak berakom meg kiveszem.
2022. febr. 3. 21:23
 65/86 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként engem is érdekel, hogy miért kell egyes mosógépeket "felügyelni", mert kétszer áztatott el két külön lakó Kb. 5 éve egy pár élt felettem, akik elindították a mosógépet, elmentek otthonról, és addig elázott minden. Aztán 3 éve megint észrevettem, hogy ázok, felmentem, egy fiatal, félmeztelen srác nyit ajtót, és azt mondja, "bocsi, bealudtam".

De ha ébren van, akkor a mosógép előtt ül, vagy mi? Nem értem.

2022. febr. 3. 22:31
 66/86 A kérdező kommentje:
65 ös dettó már kb az összes kollégám aki pl panelban él ázott már el, kivéve aki a legfelső szinten lakik :D Egy vicc ahogy egyesek magára hagynak elektromos gépeket, mert a telómról meg stb indítóm meg időzítem, na az ilyenek basznak a másikra, hadd ázzon.
2022. febr. 4. 08:15
 67/86 anonim ***** válasza:
100%
Mire nem jó a biztosítás...
2022. febr. 4. 08:19
 68/86 A kérdező kommentje:
vagy nem :D
2022. febr. 4. 08:20
 69/86 anonim ***** válasza:
80%

Nem olvastam válaszokat, csak az elejét.

Akinek 30 perc a főzés, az félkész és mirelit cuccokat süt ki, önt össze...

Szinte kizárólag online vásárolok be és azt is 2 hétre előre.

Robotporszívó, robotfelmosó van.

Akkor főzök, amikor jól esik, amúgy rendelés, kajálda.

Rend szokott lenni, de tisztaság khm.. Kevésbé.

Az a baj, mire hazaér az ember, edz 1 órát (otthon szoktam), elmosogat, összekészít másnapra, vacsit csinál, leül, 2 óra múlva aludni kellene.

Esti egyetemre is járok, zh és vizsgaidőszakban nehezebb. Na, olyankor minden szalad, még a robotporszívó se megy, mert nem tudok neki utat csinálni.

2022. febr. 4. 08:29
 70/86 anonim ***** válasza:
81%

Csak nagyjából futottam át a hozzászólásokat és csak annyit tudok mondani, hogy aki akarja, az megoldja.

Lehet, hogy nem lesz tökéletes, vendégek fogadására bármikor alkalmas rend otthon, de az alapvető dolgokat meg lehet csinálni.

Más is meg tudja csinálni munka, gyerek, egyetem, edzés, utazás, minden mellett... Más is él. Minden valamire való felnőtt dolgozik és vezet háztartást, csak van, aki még emellett is csinál pár plusz dolgot.

Akinek ez nem fér bele, az már teljesen összeroppant volna, mert ahhoz az kell, hogy a teljes ébren töltött idejét munkával töltse és nem itt hisztizik, hanem komolyabb gondjai is vannak a kiégés és a végkimerülés miatt... A maradéknak meg szar az időmenedzsmentje és fölösleges problémákat meg kifogásokat gyárt magának.

10 éve használok szerintem időzített mosógépet és soha, egyszer sem öntötte el az otthonom... És tudnám sorolni, hogy hány ponton bukik meg ez a hiszti, de nem fogom, mindenki be tudja látni, hogy ez már csak a tehetetlenkedés része a sztorinak. Akinek megoldás kell, az talál.

2022. febr. 4. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!