Dolgozók, ti hogyan bírjátok ellátni a háztartást?
"Azt értem, de mint írtam, nem szeretnék éjjel 1-ig mosni, mert aludni is akarnánk valamikor. :D"
Ha a mosás neked éjjel 1-ig tart, akkor gondolom este 10-11 körül érsz haza. Ez esetben értelemszerűen reggel érdemes elintézned, még mielőtt munkába mész.
"33-as otthagyod a mosógépet örizetlenül az a te szoc problémád"
Miért, őrt kell állítani mellé, és lelőni ha nem dolgozik?
Hacsak nem valami százezer éves Hajdú mosógéped van, akkor ott lehet hagyni.
Ilyen alapon meg lehetne kérdezni, hogy ott mered hagyni a lakásod, hát rajta hagyod az áramot, vizet, bármikor leáztat a szomszéd, be is törhetnek, vagy csak bepállik a levegő és bepenészedik a fal, mert nem vagy otthon és nem szellőztetsz 3 óránként...
Ezt honnan veszed? Többször írtam, hogy 5-6 óra a mosás, szárítással együtt. Ha több adag van, akkor több. Reggel 7-kor indulok, nyilván nem fogok éjjel 2-kor mosást indítani....??
"39 de attól meg kell várnod h lejárjon a progi."
De mit kell várni rajta? Otthon vagy, csinálod a dolgod, a gép meg mos.
Közben lehet vacsorázni, fürdeni, pöcsöt borotválni, megnézni az esti híradót.
"Ezt honnan veszed? Többször írtam, hogy 5-6 óra a mosás, szárítással együtt"
5-6 óra? Akkor ne 3-4 adagot moss egy nap, csak egyet, kettőt, és akkor 2-3 óra alatt megvagy!
Mosás + szárítás = alsó hangon 4-5 óra. Egy kisebb adag. Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam. :D
Ez lesz még ennél több, ha nagy adagot, vagy több adagot szeretnék mosni.
"Mosás + szárítás = alsó hangon 4-5 óra"
Mióta? Életem során használtam már vagy 7-8 mosógépet, szárítógépből is 3-at. Egy teljes mosás-szárítás átlagosan a 3 órát sem érte el soha. Maximum olyan kivételes esetekkor, ha speciális programot kellett használni valami egyedi ruhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!