Dolgozók, ti hogyan bírjátok ellátni a háztartást?
Hétközben én is gyorsan készülő ételeket főzök, nekem is nagyon max az 1 óra. Egy rakott krumpli, spagetti, valami krém leves, sült húsok krumpli pürével.
A mosni akkor mosok amikor összejön annyi. Nem nagy ügy bedobni. Szárítógépünk van, így ezerszer könnyebb, mert nem volt annyi helyem szárítani. Nem hagyom felhalmazódni a munkát, inkább minden nap egy kicsit csinálok , mint hogy elússzak mert úgy sokkal nehezebb. Minden nap pakolok egy kicsit. Van mosogatógépem ami nagy segítség, reggel munka előtt pakolom ki-be.
Van egy nagyon jó vezetéknélküli porszívóm, azt csak előkapom ha látok valahol valamit. Főzni sem főzök minden nap, van mikor rendelünk.
Aki a vállalkozói kolbászból van a kerítés címü műsort tolja. Hát szerintem te nem vagy benne. Mert a férjem az és jól keres, de attól még én is dolgozom mert nem akarok eltartott lenni, van életem a háztartásvezetésen túl is. És abszoludt nem könnyű a férjem élete vállalkozóként. Bár biztos van aki pár óra alatt keres annyit, de szerintem nem ez a jellemző.
Kérdező! Te pedig ne görcsölj rá a házimunka témára, mindig egy kicsit csinàlj.
Amúgy valaki árulja már el, hogy hogy "5 perc a mosás"? Nekünk 1-3 óra a mosás, plusz a szárítás, tehát összesen 5-6 órás dologról beszélünk.
Vagy csak én nem tudok úgy aludni, hogy közben dübörög a gép? :D
Ja, úgy tényleg jó lehet. Nálunk nem lehet egyedül hagyni a gépet, folyton leáll az alacsony víznyomás miatt és újra kell indítgatni. Én is volt hogy megpróbáltam, estére egy adag vizes büdös ruha fogadott, ami kb 7 órája állt a gépben. :S
Szóval ez nálunk is nagy szívás.
A többi egyszerű, nem igazán értem a kérdező hitetlenkedését az 1 órás főzésen..
Szerencsére nem csak húsleves és rakott krumpli létezik a világon. :D
A héten pl. nálunk borsófőzelék meg gombapörkölt volt, utóbbihoz kell némi előkészület de utána nagyon gyorsan kész. Amiket még szeretünk hétközben mert gyorsan elkészülnek: chilis bab, szószos tészták, hamburger, tortilla, rántott sajt, stb. Millió dolgot lehet egy óra alatt főzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!