Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dolgozók, ti hogyan bírjátok...

Dolgozók, ti hogyan bírjátok ellátni a háztartást?

Figyelt kérdés
Pl mosni teregetni mikor tudtok, bírtok?
2022. febr. 3. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 Metionin ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem tolom túl. Csak hétvégén főzök, a nagyobb takarítást párommal közösen vasárnap délelőtt intézzük. Mosást, teregetést, mosogatást és ilyesmiket amikor épp van szabad 10 percem vagy neki van szabad 10 perce. Ketten amúgy simán megoldható, csak el kell osztani a munkát. De egyedül is, hiszen akkor takarítani is csak magad után kell.
2022. febr. 3. 15:14
 22/86 anonim ***** válasza:
100%

Hétközben én is gyorsan készülő ételeket főzök, nekem is nagyon max az 1 óra. Egy rakott krumpli, spagetti, valami krém leves, sült húsok krumpli pürével.

A mosni akkor mosok amikor összejön annyi. Nem nagy ügy bedobni. Szárítógépünk van, így ezerszer könnyebb, mert nem volt annyi helyem szárítani. Nem hagyom felhalmazódni a munkát, inkább minden nap egy kicsit csinálok , mint hogy elússzak mert úgy sokkal nehezebb. Minden nap pakolok egy kicsit. Van mosogatógépem ami nagy segítség, reggel munka előtt pakolom ki-be.

Van egy nagyon jó vezetéknélküli porszívóm, azt csak előkapom ha látok valahol valamit. Főzni sem főzök minden nap, van mikor rendelünk.

Aki a vállalkozói kolbászból van a kerítés címü műsort tolja. Hát szerintem te nem vagy benne. Mert a férjem az és jól keres, de attól még én is dolgozom mert nem akarok eltartott lenni, van életem a háztartásvezetésen túl is. És abszoludt nem könnyű a férjem élete vállalkozóként. Bár biztos van aki pár óra alatt keres annyit, de szerintem nem ez a jellemző.

Kérdező! Te pedig ne görcsölj rá a házimunka témára, mindig egy kicsit csinàlj.

2022. febr. 3. 15:16
 23/86 anonim ***** válasza:
31%

Amúgy valaki árulja már el, hogy hogy "5 perc a mosás"? Nekünk 1-3 óra a mosás, plusz a szárítás, tehát összesen 5-6 órás dologról beszélünk.

Vagy csak én nem tudok úgy aludni, hogy közben dübörög a gép? :D

2022. febr. 3. 15:21
 24/86 anonim ***** válasza:
100%
Hát én reggel bepakolom, ha itthonról dolgozom kiveszem amikor kész, ha nem akkor úgy időzítem, hogy nagyjából akkor legyen kész amikor hazajövök és akkor kiteregetem.
2022. febr. 3. 15:24
 25/86 A kérdező kommentje:
24 nem mindenki otthonról dolgozik, tudom hihetetlen infó ez
2022. febr. 3. 15:25
 26/86 anonim ***** válasza:
97%

Ja, úgy tényleg jó lehet. Nálunk nem lehet egyedül hagyni a gépet, folyton leáll az alacsony víznyomás miatt és újra kell indítgatni. Én is volt hogy megpróbáltam, estére egy adag vizes büdös ruha fogadott, ami kb 7 órája állt a gépben. :S

Szóval ez nálunk is nagy szívás.

A többi egyszerű, nem igazán értem a kérdező hitetlenkedését az 1 órás főzésen..

2022. febr. 3. 15:26
 27/86 anonim ***** válasza:
100%
#25 próbáld meg újra elolvasni amit írtam
2022. febr. 3. 15:29
 28/86 A kérdező kommentje:
1 óra alatt húsleves, rakott krumpli soroljam még?
2022. febr. 3. 15:31
 29/86 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem csak húsleves és rakott krumpli létezik a világon. :D

A héten pl. nálunk borsófőzelék meg gombapörkölt volt, utóbbihoz kell némi előkészület de utána nagyon gyorsan kész. Amiket még szeretünk hétközben mert gyorsan elkészülnek: chilis bab, szószos tészták, hamburger, tortilla, rántott sajt, stb. Millió dolgot lehet egy óra alatt főzni...

2022. febr. 3. 15:36
 30/86 Metionin ***** válasza:
100%
28. Rengeteg hamar elkészíthető kaja van, nem pont a legidőigényesebbeket kell hétköznap csinálni. Nekünk pl. beváltak az olaszos tésztás egytálételek, vagy egyik nap tepsiben sütök húst 3-féle fűszerezéssel és akkor 3 napig csak új köretet kell hozzá főzni, az meg tényleg hamar megvan pl. 1 mosogatás ideje alatt. De egyébként is a tepsis kaják tök jók, mert míg sül, nem kell mellette állni, simán rendezed addig a takarítást pl.
2022. febr. 3. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!