Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett szokás kamu kérdésn...

Miért lett szokás kamu kérdésnek titulálni a mások által kitett kérdéseket?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt olyan, hogy ki írtam egy kérdést írtam hozzá történetet ès megjelentek olyan hozzászólók aki szerint csak is kamu lehet. Mások kérdéseinél is látom, hogy megjelennek ezek.

Ha szerintük kamu a kérdés akkor minek foglakoznak vele?

2022. jan. 16. 21:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
19%

#40 lol. leírtál ennyi sort csak azt hagytad ki, amivel cáfolnád amit írtam. és persze hogy nem nekem kell alátámasztani valamit, mert nem én állítok valamit. ha azt mondanám, hogy ufok élnem a plúton, akkor nekem kéne alátámasztani, rajtam lenne ez a teher nem a másikon.

de látom ez ilyen összeesküvéselméletek földje. gondolom nem is oltattatok.

2022. jan. 18. 16:44
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Na úgy látom az eddig sem létező érvek végképp kifogytak és innentől marad a szimpla anyázás.
2022. jan. 18. 17:05
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

"persze hogy nem nekem kell alátámasztani valamit, mert nem én állítok valamit"

Dehogynem, hiszen mi tényeket hoztunk, amiket te támadtál meg azzal, hogy "valamit benéztél mert biztos nem így van".

Állítasz valamit de nem bizonyítod.

"ufok élnem a plúton, akkor nekem kéne alátámasztani"

Ne de itt nem erről van szó.

Itt arról van szó, hogy a másik bebizonyítja, hogy nem ufók nem léteznek a plútón léteznek.

Te meg rá vágod, hogy nem hiszed el, mert számodra a bizonyíték nem bizonyíték és bizonyítsa azt amit már bizonyított.

2022. jan. 18. 17:15
 44/44 anonim ***** válasza:
10%
ez tuti egy kamu kérdés.
2022. jan. 18. 17:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!