Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett szokás kamu kérdésn...

Miért lett szokás kamu kérdésnek titulálni a mások által kitett kérdéseket?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt olyan, hogy ki írtam egy kérdést írtam hozzá történetet ès megjelentek olyan hozzászólók aki szerint csak is kamu lehet. Mások kérdéseinél is látom, hogy megjelennek ezek.

Ha szerintük kamu a kérdés akkor minek foglakoznak vele?

2022. jan. 16. 21:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Okés akkor nézd meg a válaszok számát.

A legtöbb bármelyik nem troll veszekedős topikban (ahol ugyanaz a 2-3 ember ír 10-15 választ) van kb. 3-8 válasz.

A kirívóan ritka és sok az olyan 10-20 közé tehető, néha akár 30 körül, de ott is sok a 2-3 felh. válaszok.

Hol vannak a 100-1000 közötti válaszok száma? Sehol...

De még csak 30-100 közöttit se látsz majdnem hogy soha, ami nem ugyanaz a pár felh. válaszolgat meg veszekszik.

Egy olyan oldalon amit sokan használnak, vagy a kérdések száma legalább 10 szer ennyi napi szinten mindenhol, vagy a válaszok 10-20 szor.

így is úgy is lemérhető ez, vagy a válaszok, vagy a kérdések száma, vagy a szavazatok száma, vagy az értékelések száma. Ha az összes adat ilyen 20-30 alatti 95% ban, akkor nem kérdés, hogy alig-alig használják az oldalt különböző felhasználók. Pláne aktívan.

2022. jan. 18. 09:05
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

31

kiegészíteném annyival, hogy vannak fórumok, ahol a jobb topikokba simán jön különböző felhasználóktól napi szinten 30-100 új hozzászólás. Legyen az ecigi, mobiltelefon, hardver stb. téma.

És én ezeket sem mondanám kifejezetten látogatott meg hú de aktív helyeknek. ehhez képest a gyakori még jóval kisebb.

2022. jan. 18. 09:10
 33/44 anonim ***** válasza:
0%

az oldalon van sacc 300 kategória. ha mindegyikbe csak napi tíz kérdés jön az is 3000 kérdés per nap és ha mindegyikbe 5 külön ember hozzászól az már 15000 ember. szerintem nincs értelme így okoskodni ahogy csinálod. mert összevissza bármit ki lehet hozni.

ha tényleg van valami konkrét számokkal követhető érvelésed akkor add elő, de ne várd, hogy most ezt így bemondod és akkor az meggyőző lesz bárkinek.

2022. jan. 18. 09:17
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

#33 Attól, hogy okoskodásnak nevezed, a tény még tény marad.

Konkrét számokkal lett érvelve a 30 napos toplista alapján.

Te magad is ellenőrizheted. Ehelyett üres szavakkal dobálózol.

Ahogy #31 írja, elég megnézni, hány válasz jön egy kérdésre. Nincsen tolongás.

Még egy egyszerű réteg Facebook poszt alatt is van több 100 hozzászólás különböző emberektől.

Itt meg kapsz 5-10 választ egy átlagos kérdésre és kész, kifulladt a dolog.

Ha akkora aktív felhasználóbázis lenne, akkor egy ilyen kérdésre ömlenének a válaszok, sokkal több véleménnyilvánítás lenne. De nincs.

Ahogy írják fentebb, elég megnézni a szavazások meg pontozások számát. 10-20 szavazat, lófing.

2022. jan. 18. 09:43
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
#34 semmilyen tény nem volt. egyszerű kérdés: hány új kérdés van egy hónapban az oldalon? ha ezt nem tudjátok fogalmatok sincsen ennek hány százaléka egy top lista első.
2022. jan. 18. 11:11
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Ott volt minden tény leírva, az, hogy te ezt leszarod, attól még ott vannak.

De nem kell itt érvelni semmivel, elég megnézned csak ezt egy ezgyetlen kérdést. Nem alakult ki 100+ fős eszmecsere, gyakorlatilag 2-3-an tartjuk fenn a témát.

2022. jan. 18. 11:21
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
oké akkor ha jól értem fogalmad sincs hány kérdés van mégis azt hiszed tudod ennk hány százalékát írja egy adott ember. hát... :D
2022. jan. 18. 11:30
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván annak nincsen értelme, hogy hivatkozol egy olyan "egyszerű" adatra, ami nem áll a felhasználók rendelkezésére.

Kaptál viszont egy ellenőrizhető, számítható arányt az elmúlt 30 nap 500 legalkívabb felhasználója alapján. Ami alapján elég jól látható eredmények szűrhetőek le.

Egyszerű tény, hogy az 500 legaktívabb felhasználó alapján egy szűk felhasználói körhez köthető a kérdések több, mint fele.

És ez nem egy "összevissza bármi" adat, hanem egy számítható, ellenőrizhető tény.

Az is egyszerű tény, amik fentebb le lettek írva. Nincsenek egy kérdésre százával érkező válaszok, nincsenek százával pontozások, nincsenek százával szavazások.

2022. jan. 18. 11:38
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

nem. ha nem tudod mennyi az összes nem tudsz százalékot számítani. ha van 30000 kérdés egész más a dolog mintha 5000 vagy akármennyi.

de mindegy feladom.

2022. jan. 18. 12:21
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem zárjuk le. Ne etessük a trollt.

leírunk konkrét adatokat, konkrét számokat aminek utána lehet nézni az ÖSSZES kérdés alatt, és akkor nincsenek konkrét számok? Hagyjuk már.

Mi itt többen bebizonyítottuk a számokat, te egyes egyedül vergődsz és mindod, hogy de hát nem. Mi nem? Nyisd ki a szemed.

Linkelj be az elmúlt 2 napról legalább 10 kérdést ahol a szavazatok, értékelések és kommentek száma 100 körül van minimum.

tessék, te bizonyítsd az állításod végre egyszer, ha már mi megtettük. Cáfolj! Vagy maradj csendben légyszíves.

Én innentől nem foglalkozom a témával. Konkrét számokat írtam amik az összes kérdésnél ott vannak.

Te mit írtál? SEMMIT. Innentől ennyi.

2022. jan. 18. 15:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!