Ha nem vagyok oligarcha gyermek attól még van rá esély, hogy belém szeret egy szép prosti, mint az Anora című filmben?

Lehet. Eljársz hozzá próbálsz érzéssel szexelni és közben beszélgetni vele. Akár mehetsz úgy is 1nap hogy csak beszélgetsz vele mert most arra van szükséged és gondoltad akkor már róla is érdeklődsz. Kérdezheted a munkájáról nem nehéz neki vagy mellette tanul e valamit mert mostmár vannak olyanok is.
Aztán ha egyre közeleb kerültök majd mindenhogy próbáld meg elhívni egy kávéra kapcsoljatok ki utánna mozduljatok ki.
Szép lány amúgy megnéztem a rosszlányokat ott is vannak hasonlók

Van, de baromi kevés. Egyrészt szerencse kérdése, másrészt meg nyilván nem mindegy, hogy nézel ki és hogy viselkedsz.
(amúgy a filmet nézve a csaj baromira nem volt szerelmes soha a srácba... a végén sem azért néz olyan szomorúan, mert elvesztette a szerelmét, hanem mert szembe kellett néznie azzal, hogy egy senki és megalázták)

Sajnos nincs.
Tudom ez a válasz nem lesz szimpatikus, de ez az igazság.

Fogalmam sincs mi az az Anora, de ja, szexmunkások is randiznak, nekik is van igényük szerelmi életre.
Annak az esélye, hogy a te farkad hatására odadobja az eddigi melóját, és ugyanúgy öltözik majd mint a klineseknek, meg ugyanannyit keres, csak máshogy...na ilyen nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!