Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem vagyok oligarcha...

Ha nem vagyok oligarcha gyermek attól még van rá esély, hogy belém szeret egy szép prosti, mint az Anora című filmben?

Figyelt kérdés

ma 08:14
 1/2 anonim ***** válasza:
A kérdésből kiindulva 12 éves, hormontúltengéses fiúcska vagy. Van egy rossz hírem: senki sem fog beléd szeretni, amíg nem nősz fel.
ma 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet. Eljársz hozzá próbálsz érzéssel szexelni és közben beszélgetni vele. Akár mehetsz úgy is 1nap hogy csak beszélgetsz vele mert most arra van szükséged és gondoltad akkor már róla is érdeklődsz. Kérdezheted a munkájáról nem nehéz neki vagy mellette tanul e valamit mert mostmár vannak olyanok is.

Aztán ha egyre közeleb kerültök majd mindenhogy próbáld meg elhívni egy kávéra kapcsoljatok ki utánna mozduljatok ki.

Szép lány amúgy megnéztem a rosszlányokat ott is vannak hasonlók

ma 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!