Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett szokás kamu kérdésn...

Miért lett szokás kamu kérdésnek titulálni a mások által kitett kérdéseket?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt olyan, hogy ki írtam egy kérdést írtam hozzá történetet ès megjelentek olyan hozzászólók aki szerint csak is kamu lehet. Mások kérdéseinél is látom, hogy megjelennek ezek.

Ha szerintük kamu a kérdés akkor minek foglakoznak vele?

2022. jan. 16. 21:32
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Én 2014 óta vagyok a gyakorin akkor még közép sulis voltam.

2016-17 körül ki írtam egy kérdést mert apámat nagyon csúnyán átverték és lehúzták pénzel. Ha jól emlékszem azt írtam ki, hogy van-e esély, hogy vissza kapjuk a pénzt a feljelent után.

Kb mindenki leírta, hogy milyen hülye az apám, de magára a kérdésre senki nem válaszolt.

Na ezután évekre eltűntem az oldalról.

2022. jan. 16. 21:55
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha eletszerunek itelek egy tortenetet, tehat el tudom kepzelni, h megtortenjen a valosagban is, akkor valaszolok legjobb tudasom szerint, akkor is, ha maga a kerdes epp kamu. Masnak segitseg lehet a kesobbiekben.

Hilyesegeket tovabbgorgetem.

2022. jan. 16. 21:55
 13/44 A kérdező kommentje:

9-es válaszoló:

Áttudom érezni.. Nekem is volt olyan, hogy egy Facebook csoportban folyton kiírta, hogy nem megy neki a csajozás. Oda írtam egyszer, hogy írjon rám privátban segítek neki.

Adtam neki tanácsokat, de csak azt hajtogatta, hogy semmi esély meg úgyse sikerül, hát mondom így biztos, hogy nem.

Ès még ezek utan is tett ki önsajnàló posztokat.

2022. jan. 16. 22:02
 14/44 A kérdező kommentje:
*egy srác folyton kiírta
2022. jan. 16. 22:03
 15/44 anonim ***** válasza:
92%

Most leszűrtem excelben a kérdéseket.

30 napos toplista alapján:

Összes kérdés: 4111 (ami rohadt sok, Covid előtt 1500-2000 körüli volt).

Top 1 kérdező 169 kérdést, ami az összes kérdés 4%-a.

Top 5 kérdező 637 kérdés (15%)

Top 10 kérdező 977 kérdés (25%)

Top 30 kérdező 2040 kérdés (50%)

Top 100 kérdező 3361 kérdés (82%)

Ha azokat veszem, akik 0-3 kérdést tettek fel, tehát tényleg kérdezni jöttek adott esetben, az 500-ból kb. 300 felhasználó.

Tehát van egy szűk 150-200 fős tábor, aki aktívan kérdez.

Ebből egy 10 fős tábor, hozzájuk köthető minden NEGYEDIK kérdés.

És egy szűk 30 fős táborhoz köthető minden MÁSODIK kérdés.

Kategóriánként lehet szórás. Egyikben aktívabbak, másikban kevésbé.

Valahol alig kérdeznek, máshol meg konrétan az a pár ember élteti a kategóriát.

2022. jan. 16. 22:49
 16/44 anonim ***** válasza:
92%

Szóval hiába ismeri az oldalt egész Magyarország, a tények azt mutatják, hogy gyakorlatilag csak egy maréknyi ember szórakoztatja egymást... :D

Pont ezért vicces, amikor próbálnak "reprezentatív" választ kapni ezen az oldalon, miközben maga az aktív felhasználói réteg egy erősen szűk réteg amit nem lehet mintavéltelre használni.

Főleg, hogy azért valljuk be, elég sok olyan felhasználó van itt, akinek az oldalon kívül nem túl sok kapcsolata van a külvilággal, és valószínűleg élőben eszünkbe nem jutna az illetőtől bármiféle tanácsot kérni, hanem elkerülnénk messziről.

2022. jan. 16. 22:57
 17/44 anonim ***** válasza:
92%
#15 vagy a gyk alkalmazottai tolják a kérdéseket, hogy pörögjön az oldal.
2022. jan. 16. 23:07
 18/44 anonim ***** válasza:
91%
#17, ez bennem is fölmerült már. De ha leírtam, legtöbb esetben egy órán belül kitörölték a válaszomat. Volt, hogy külön e-mailben rendre is utasítottak.
2022. jan. 16. 23:41
 19/44 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, de szerintem ez egy kamu kérdés.
2022. jan. 16. 23:53
 20/44 anonim ***** válasza:
90%
Toplista alapján alapból fura mikor valakinél téynleg rengeteg kérdés gyúlik össze. Főleg 30 napon belül.
2022. jan. 17. 00:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!