Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit dolgozik 30-40 évesen?...

Ki mit dolgozik 30-40 évesen? Mi szeretett volna lenni?

Figyelt kérdés
ma 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szoftverfejlesztő vagyok.

14 évesen, talán kicsit hamarabb elindultam magamtól ezen a pályán, szóval mondhatni ezt szerettem volna.

ma 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb. mint #1. mármint....ezzel kezdtem, informatika - szoftverüzemeltető, programozó leegyszerűsítve.

9 év irodai meló után már elment a kedvem az egésztől...okés több pénzt kerestem de a magánéletem egy nagy Nulla volt.

Most heti 3 nap Baristaként dolgozok és 2-3 napban masszőr vagyok. :)jobban szeretem.

ma 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban rendőr akartam lenni.

Aztán továbbtanultam, így most (túlkepzett) munkanélküli vagyok.

Vicces, de igaz.

ma 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Még mindig nem tudom, mivel szeretnék foglalkozni. Van pár dolog, de ahhoz kemény milliók kellenének. Az meg épp nincs.
ma 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélküli. Gyed alatt megszünt a cég, ahol dolgoztam, 2 kisgyerekkel meg sehova nem vesznek fel, hiába a diploma és nyelvtudás....
ma 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Éghajlatkutató-meteorológus szakértő vagyok. Ez szerettem volna lenni, már eldöntöttem óvodás koromban és teljesítettem a küldetést.
ma 09:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Közgyűjteményi nyilvántartórendszer adminja vagyok.

Gyerekkoromban sok minden akartam lenni, leginkább régész, pilóta vagy ügyvéd. :D Aztán tanultam programozást egy darabig, de nem voltam elég jó matekos a képzéshez, szóval azt elengedtem.

ma 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Banki vagy államigazgatási területen szerettem volna dolgozni. Összejött végül.

Rendőr is lettem volna, de anno a rendőrtisztin magyar felvételi is volt, de abból csak hármas voltam. Végül nem próbáltam meg.

ma 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Befektetésekből élek

Kiskoromba busz, vonat, villamosvezeto akartam lenni de felnottkoromra inkbb a szabadasgot valaszottam a rabszolgaság helyett

ma 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!