Ki mit dolgozik 30-40 évesen? Mi szeretett volna lenni?
Szoftverfejlesztő vagyok.
14 évesen, talán kicsit hamarabb elindultam magamtól ezen a pályán, szóval mondhatni ezt szerettem volna.
Kb. mint #1. mármint....ezzel kezdtem, informatika - szoftverüzemeltető, programozó leegyszerűsítve.
9 év irodai meló után már elment a kedvem az egésztől...okés több pénzt kerestem de a magánéletem egy nagy Nulla volt.
Most heti 3 nap Baristaként dolgozok és 2-3 napban masszőr vagyok. :)jobban szeretem.
Kiskoromban rendőr akartam lenni.
Aztán továbbtanultam, így most (túlkepzett) munkanélküli vagyok.
Vicces, de igaz.
Közgyűjteményi nyilvántartórendszer adminja vagyok.
Gyerekkoromban sok minden akartam lenni, leginkább régész, pilóta vagy ügyvéd. :D Aztán tanultam programozást egy darabig, de nem voltam elég jó matekos a képzéshez, szóval azt elengedtem.
Banki vagy államigazgatási területen szerettem volna dolgozni. Összejött végül.
Rendőr is lettem volna, de anno a rendőrtisztin magyar felvételi is volt, de abból csak hármas voltam. Végül nem próbáltam meg.
Befektetésekből élek
Kiskoromba busz, vonat, villamosvezeto akartam lenni de felnottkoromra inkbb a szabadasgot valaszottam a rabszolgaság helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!