Van itt olyan, aki e tudományágak közül szereti/dolgozik valamelyikben?
Szociológia, pszichológia, jog (illetve politika), közgazdaságtan, (valamilyen) mérnök, kutató (fizika/matek).
Aki a fent említettek közül dolgozik/tanul valamelyikben, az tudna véleményt mondani róluk? Ez volt az álma? Megbánta? Nehéz elhelyezkedni? Mikor döntötte el, hogy az akar lenni?
Vegyészmérnök vagyok.
Már hetedikes koromban tudtam, hogy kémiával akarok foglalkozni, tehát emiatt vegyipari szakközépiskolába is jelentkeztem. Jó ideig vegyésztechnikusnak akartam menni, de végül is jelentkeztem egyetemre és mérnökként diplomáztam. Ezt nem bántam meg - jóval nagyobb tudásbázissal rendelkezik az ember, több lehetősége van az életben, és nem utolsó sorban jobb fizetéssel is jár.
Elhelyezkedés... Úgy gondolom, hogy aki nem volt rest tanulni, jó esélye van állást kapni. Én egész életemben egyetlen (három fordulóból álló) állásinterjún voltam, azonnal fel is vettek. De ehhez megfelelő karakter is szükséges, mivel nem lehet mindenkire rábízni milliárdot tételeket és emberéleteket.
Mivel pedig az olajiparra specializáltam magam, ebből kitalálható, mely cégnél dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!