Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagyrésze már 1...

Az emberek nagyrésze már 1 hete nem dolgozik és még 2 hétig nem is fog. Hamarosan karácsony, szilveszter, az év legcsodásabb, legszebb időszaka, a világ kicsit megtelik szeretettel. Várjátok?

Figyelt kérdés
tegnap 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap még dolgoztam. Kik azok a szerencsések, akik már egy hete henyélnek? 😕
tegnap 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

"Az emberek nagyrésze már 1 hete nem dolgozik és még 2 hétig nem is fog"

Ez így nem igaz. Innentől az egész kérdésed hülyeség.

tegnap 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt honnan veszed? Az ismerőseim legtöbbje még dolgozik hétfőn is. Párom helyén folyamat meló van, neki most úgy jött ki, hogy 3. napja itthon van, viszont még idén megy majd dolgozni. Ismerősöm péntekig dolgozott, most leállás van náluk. Suli még volt pénteken is. Kórházban, szakrendeléseken is dolgoznak, úgy tudom, még hétfőn is. Max pár mázlista henyélhet. Nem mindenkinek ez a legszebb időszak néz csak meg (ezen az oldalon is), hogy hány helyen jelent gondot akár eü szempontból, akár anyagilag, vagy a családi zűrök miatt. Hány olyan kérdés van, hogy gondot okoz összehangolni a kötelező rokonlátogatásokat ,akár több különböző településre eljutni.

Mit lehetne ezen szeretni? ( amúgy úgy kérdezem, hogy én pár évvel ezelőttig kimondottan imádtam ezt az időszakot, csak tettek róla, hogy megutáljam..)

ma 00:38
 4/7 Szolovjov ***** válasza:
#1 Aki hagyott szabit év végére is, plusz év végén amúgy is leállnak a gyárak.
ma 02:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez az év legrosszabb 2 hete, mikor mindenki otthon van.

Szerinted miért bolondultak meg a covid alatt?

Azok boldogak, akik egyedül élnek, és nem kell elviselniük senkit.

ma 02:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem el vagy sajnos tévedve, de remélem mégis igazad lesz...
ma 04:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Ömlenek a tévéből az amerikai karácsonyi filmek, mindenhol rengetegen vannak, arra biztatnak a reklámok hogy vásárolj még több felesleges dolgot. Bámészkodó emberek mindenhol, akinek ötlete sincs mit vegyen. Megáll az útban akadályozni mást.. duplára nő az üzletekben az eljutás a gyümölcsös pulttól a pénztárig..ráadásul a koccanások száma is megnő ilyenkor.. már nem a pezsgős poharak koccantásáé, hanem az autósoké. Múltkor 1 órán belül 2 autóbaleset is volt főbb forgalmi csomópontban Miskolcon..kérdem én, ha ekkora nagy a szeretet karácsony környékén, akkor az év többi napján miért nem tudnak figyelmesebbek lenni egymással az emberek..
ma 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!