Az emberek nagyrésze már 1 hete nem dolgozik és még 2 hétig nem is fog. Hamarosan karácsony, szilveszter, az év legcsodásabb, legszebb időszaka, a világ kicsit megtelik szeretettel. Várjátok?
"Az emberek nagyrésze már 1 hete nem dolgozik és még 2 hétig nem is fog"
Ez így nem igaz. Innentől az egész kérdésed hülyeség.
Ezt honnan veszed? Az ismerőseim legtöbbje még dolgozik hétfőn is. Párom helyén folyamat meló van, neki most úgy jött ki, hogy 3. napja itthon van, viszont még idén megy majd dolgozni. Ismerősöm péntekig dolgozott, most leállás van náluk. Suli még volt pénteken is. Kórházban, szakrendeléseken is dolgoznak, úgy tudom, még hétfőn is. Max pár mázlista henyélhet. Nem mindenkinek ez a legszebb időszak néz csak meg (ezen az oldalon is), hogy hány helyen jelent gondot akár eü szempontból, akár anyagilag, vagy a családi zűrök miatt. Hány olyan kérdés van, hogy gondot okoz összehangolni a kötelező rokonlátogatásokat ,akár több különböző településre eljutni.
Mit lehetne ezen szeretni? ( amúgy úgy kérdezem, hogy én pár évvel ezelőttig kimondottan imádtam ezt az időszakot, csak tettek róla, hogy megutáljam..)
Ez az év legrosszabb 2 hete, mikor mindenki otthon van.
Szerinted miért bolondultak meg a covid alatt?
Azok boldogak, akik egyedül élnek, és nem kell elviselniük senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!