Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagyrésze már 1...

Az emberek nagyrésze már 1 hete nem dolgozik és még 2 hétig nem is fog. Hamarosan karácsony, szilveszter, az év legcsodásabb, legszebb időszaka, a világ kicsit megtelik szeretettel. Várjátok?

Figyelt kérdés
dec. 21. 23:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Tegnapelőtt még 9 áfa bevallást adtam le. De amúgy a karácsony nem foglalkoztat, nekem olyan, mint egy szünidő, semmi faxni, csak lazulás.
dec. 22. 17:59
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

A többség még tegnap is dolgozott. Nem kevesen fognak még hétfőn is.

Szeretettel telik meg?

MI vagy te, óvodás? Vagy valami jól szigetelt burokban tartanak a szüleid?

dec. 22. 18:03
 13/23 A kérdező kommentje:
Dán cégnél dolgozom, ahol 35 nap az alapszabadság, illetve nekem szeretetteljes a családom, akikkel jó párommal menni ünnepelni, ennyi a titok.
dec. 22. 19:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Olyan munka, párkapcsolat és család kell, amik megadják a különlegességet. Szomorú, hogy ennyire kevés olyan válaszadó van, akiknek ilyen silány és szomorú ez az időszak.
dec. 22. 19:38
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

Egy kicsit félve várom. Idén megtudta a gyerek, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat és tartok tőle, hogy többé nem lesznek olyan varázslatosak a karácsonyok. Nekem gyermekkoromban utána mindig volt egy hiányérzetem és csak akkor múlt el, amikor a gyermekemnek újra jött a Jézuska.

Megpróbálom azért széppé tenni neki. Mellőzni fogjuk a gépezést és játszani fogok vele.

dec. 22. 21:07
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

Igen, várom, hogy egy petárda se durranjon már januárban és hogy végre vége legyen a minimum másfél hónapja tartó giccsparádénak, meg ennek a fos évszaknak.

Mi volt még? Ja, a szezonális álszent szeretet? Csodálatos. Hurrá!

dec. 23. 07:17
 17/23 A kérdező kommentje:
Szörnyű a negativitás, megkeseredettség, és az irigység a magyarok nagyrészében. Sajnálatos, hogy ennyire keserű az ország népe, nem véletlen zuhan be minden évben a boldogság index az országos összehasonlításban.
dec. 23. 10:07
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Szenteste kellene mérniük a bódogságindexet a propagandistáknak és minden közmédiacsatornán harsogni az eredményeket. Mire vagyunk irigyek? Az egekben lévő árakra, hogy s..rt sem ér a pénzünk? Szörnyű igen, hogy mennyien a homokba dugják inkább a fejüket, mint hogy szembenéznének a realitásokkal.
dec. 23. 11:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt várom hogy legyen végre 26-a este, onnantól tényleg nyugis pihenés lesz. Addig viszont hajtás, stressz és rohangálás.
dec. 23. 12:25
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem csak lusta zabagépek akik megengedik maguknak hogy egy kicsit pihenjenek ha nincs éppen robot.
dec. 23. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!