Mi a tervetek szilveszterre?
Figyelt kérdés
Házibuli, vagy otthol töltitek köszöntve az új évet? Lesz amit megakartok fogadni 2025-re?dec. 5. 12:52
1/14 anonim válasza:
Sztem uncsi lesz.. Barátok dolgoznak. Lehet leiszom magam egy kocsmában.
2/14 anonim válasza:
Házibuli, 14-en leszünk és majd alakul. 😃
4/14 anonim válasza:
A két gyerekem elmegy szilvbeszteri buliba, mi meg a nejemmel otthon maradunk kettesben. Eszünk iszunk hancúrozunk.
6/14 anonim válasza:
Házibuli. Meztelenül akarunk átmenni az új évbe, ezért olyan helyen leszünk, ahol ezt megtehetjük.
7/14 anonim válasza:
egész nap csavarogni fogok a városban szerintem vagy moziba megyek,majd lesz valami.
8/14 anonim válasza:
Dolgozom 15 óráig, délután pihenek egyet és este lemegyünk a helyi "ifiklubba." Nem kell előre foglalni, csak jegyet kell venni, szilveszterkor az én korosztályom megy, így sok ismerős van. Szól a zene, van pult, ha elfáradtunk, hazamegyünk a csendes lakásunkba. 48/N
9/14 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel otthon töltöm majd, és sorozatokat nézek, vagy olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!