Mi a tervetek szilveszterre?
Pontosan úgy fogom eltölteni a Szilveszter napján esedékes estét, mint bármelyik más estét. Kinőttem már a gyerekkort, amikor azon versenyeztek egymással az emberek, hogy ki képes tovább fennmaradni! Voltam én már ébren másfél napot is katonaként, - akkor csodával határos módon nem volt riválisom... :D Visszatérve a szilveszteri virrasztáshoz:
Semmi fantáziát nem látok abban, hogy kakofonikus csörömpölés közben hülyére isszák magukat az emberek, aztán még január másodikán délelőtt is lapítanak, mint kutyaürülék a fűben. Akinek ez nemzeti sport, annak hajrá, de nekem semmivel sem viszi előrébb az ügyemet, ha gyerekesen viselkedem valamilyen hagyománynak megfelelés okán. A számítógépek, okostelefonok korában már a naptár fedelét sem kell átbillenteni, újat a tartóban cserélni, - és ez sem halaszthatatlan történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!