Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit dolgozik 30-40 évesen?...

Ki mit dolgozik 30-40 évesen? Mi szeretett volna lenni?

Figyelt kérdés
febr. 4. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólván nagyon jól ellennék ha semmit nem kellene dolgoznom...igazából semmit nem dolgozok szívesen.

Viszont!

Napi 4 órában teljes 8 órás fizuért mondjuk 8-12-ig sokmindent csinálnék.

febr. 4. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Multinál vagyok csapatvezető. Tulajdonképpen az egyik elképzelésem, amit gyerekként gondoltam, bevált, csak nem olyan formában... mert valahogy 2féle opció volt a fejemben: 1. irodai, vmi vezető pozíciós nő (bár sztem ez a hollywoodi filmekből jött :D), 2. író. Utóbbiról kiderült viszonylag hamar a számomra, hogy nincs hozzá tehetségem.

A munka oké, csak a vezetőség idióta néha.

febr. 4. 13:43
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

"Ki mit dolgozik 30-40 évesen?"

Szabadúszó. Szövegelemző.

"Mi szeretett volna lenni?"

Valamilyen előadó. Elsősorban zenész. Csak a színpadot láttam vagy valamilyen pulpitust. "Közönség és én" - valahogy így tudnám jellemezni! :)

Ennek ellenére utáltam szerepelni, utáltam a fényképezőgépeket, kamerákat, mindent! :)

febr. 4. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkormba turista szerettem volna lenni, azt hittem az is egy fogalakozas, amikor a tv-be lattam hogy “Kiss Péter turista” azt hittem az a munkája 🤣🤣
febr. 4. 13:59
 15/18 anonim ***** válasza:
14. Lehet valami vándor voltál előző életedben. Vagy valami expedíciót irányítottál. 😄
febr. 4. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Könyvesboltban dolgozom egy vidéki kisvárosban és nagyon szeretem. 13 éves korom óta imádok olvasni, nagyon jól érzem magam a könyvek között:)

Valójában gyerekkoromban író akartam lenni álnév alatt, de idővel rájöttem hogy nem bírnám sem a kritikákat, sem a megnövekedett szociális interakciókat, annyira amennyire kellene ehhez a munkához, plusz eleve nagyon nehéz íróként befutni úgy, hogy abból meg is éljek. Szóval az írás csak egy hobbi, időtöltés maradt a család, az olvasás, a sport, és a sorozatnézés mellett. :)

febr. 4. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Szociális területen dolgozok, szakács szerettem volna lenni.
febr. 4. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban könyvesbolti munkatárs vagy újságszerkesztő akartam volna lenni. Hát ebből az lett, hogy hobbiként lettem könyvkritikus. :-) Majd nyugis irodai munkára gondoltam, mert 22 éves koromig még introvertált voltam. Végül irodai tanulmányok után voltam már többféle irodista és most - két szakma között - szociális intézményben vagyok az. 25-30 éves korom között vágytam szociális tanulmányokra, pont akkor alakult ki hobbiként a könyvkritikák írása, végülis a munkahely és a legrégebbi álomterület is bevált. Azóta társasági lettem, viszont szabadidőben pörgök mindenfelé és így pont munkának jobb a nyugalom.

36/F

febr. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!