Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt olyanok(őszintén...

Vannak itt olyanok(őszintén remélem többen) ,akik (nagyon) sikertelenek voltak az életükben -kifejtésben pár ötlet-aztán valahogy csak beindult a nála a szerencse gépezete? Mi volt a fordulópont?

Figyelt kérdés

Bár lehet,akiknek bejött valamennyire az élet,az nem ide jár válaszolni.

Pl szerencsétlenek voltak anyagi téren

Párkapcsolataik nem voltak, vagy nagyon rosszak voltak.

Folyamatos testi lelki problémáik voltak

Valahogy az életben nem jutottak egyről a kettőre.

Milyen tett...hozta el a fordulópontot?

2022. jan. 2. 19:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#20 sok sikert az olvasáshoz is, meg a helyzeted jobbra fordításához is! Remélem, sikerrel jársz.

#19 Szerintem te még mindig félreértelmezed, amit írtam, de nem hiszem, hogy van értelme újra leírnom, inkább olvasd újra, ha meg akarod érteni.

Egyáltalán nem arról van szó, hogy mindenkinek ugyanazt és ugyanúgy kellene csinálnia. Attól, hogy a fő lépések általánosan mindenkire ugyanúgy igazak (fejleszd a saját tudásod, hogy minél több lehetőség nyíljon meg előtted), attól mindenkinek teljesen más dolgokban, más módon és más irányokban kell fejlődnie. Viszont a fejlődésre mindenkinek szüksége van és mindenki képes is rá. Mindenki eltérő mértékben képes, de a legtöbb esetben tudományosan is igazolhatóan nem biológiai, fizikai korlátai vannak a fejődési lehetőségeknek, hanem sokkal többet számít a hozzáállás.

Természetesen vannak biológiai és fizikai akadályok, amik megakadályoznak bizonyos dolgokban. De pl. a parasportolók elég sok területen bebizonyították már, hogy akár kezek, vagy lábak nélkül is lehet sportolni és sok esetben egészséges embereket megszégyenítő eredményeket elérni. Csak keresni kell a módját és tenni érte, hogy közelebb érj a célodhoz. Miközben mások sokkal jobb fizikai adottságokal sem képesek megmozdulni amiatt, ami nem a testükből hiányzik, hanem a fejükből, mentalitásukból.

2022. jan. 24. 20:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Most ezzel kreáltál egy tök felesleges hozzászólást, mert nem állítottam egyáltalán ezeknek az ellenkezőjét.

Felesleges ezt örökké csűrni meg csavarni itt, pláne úgy, hogy olyat is számításba veszel, amikről egyáltalán nem is írtam.

2022. jan. 25. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!