Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átlag embereknek hogy van...

Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?

Figyelt kérdés

Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.

Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?

tegnapelőtt 23:12
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
88%
Azt én se tudom, de nálam csak a reggeli fél óra. És nincs olyan, hogy fél órám van összekészülni, ui. annyival korábban kelek, hogy erre legyen időm. Jó esetben utána nagy WC-re is el tudok menni. Nekem ez kell, hogy jól induljon a napom, és utána délig, sőt 13-14 óráig is elvagyok újabb étkezés nélkül. Mert azzal én is teljesen egyetértek, hogy aki napközben folyton eszik, az nem tud dolgozni. Pláne, ha a munkája jövős-menős vagy éppen munkásruhában, koszos kézzel dolgozik.
tegnapelőtt 23:19
 2/44 A kérdező kommentje:

Ja értelek. Mivel nekem az alvás fontosabb mint az evés, nem tudnék ezért korábban kelni.

És mit szoktál átlagosan reggelizni?

tegnapelőtt 23:21
 3/44 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem tudom, én nem tudnék így élni. Életművész vagyok. :)
tegnapelőtt 23:25
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok. Annyit leírnék elöljáróban, hogy én férfi vagyok.

Két szelet kenyeret, megkenve vajjal, rá szalámi, hozzá sajt és uborka (nyáron paprika vagy paradicsom). Utána egy szelet kalács vagy vajjal+mézzel, vagy lekvárral. Közben elfogy hozzá legalább fél liter meleg tea. Ezt megeszem fél 7 körül és utána 13 óráig simán elvagyok étkezés nélkül.

tegnapelőtt 23:26
 5/44 A kérdező kommentje:
Jó neked. Rajtam is már látszódnak a mentális és fizikai tünetek, pedig nem is olyan rossz a munkám. De legalább egy éves kihagyás után, már bűntudatom volt meg a pénz is kellett.
tegnapelőtt 23:27
 6/44 A kérdező kommentje:
#1-es Köszönöm a választ! Ez jó reggelinek hangzik.
tegnapelőtt 23:28
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
12 percre lakom a munkahelyemtől. Így lesz időm főzni vásárolni meg minden. Munkában 3x tartok evős szünetet, egy nagyobb, két kisebb. Otthon reggeli, az egy zabkása. Vacsora szintén otthon, az a meleg étel, frissen esszük főzés után (~estebéd)
tegnapelőtt 23:52
 8/44 anonim ***** válasza:
74%
Hát a napi 6-8 étkezés az nincs meg..Viszont reggel fölkelek legalább olyan 1,5 órával indulás előtt,hogy legyen időm.És reggelizek egy tisztességes adag ételt.Akár pörköltet nokedlivel vagy bármilyen főtt étket ami éppen van.Van napi 4 étkezésem.Abból otthon 3 alkalom.Azokban nagyobb adagot eszem.Az egyikben;ami a munkahelyen történik csak csipegetek.
tegnap 00:02
 9/44 anonim ***** válasza:
72%

Úgy tudják kivitelezni, hogy normális körülmények között egy ember napi 16-18 órát van ébren, ebből 8 óra a munka (mondjuk utazással, és egyebekkel együtt 10), szóval marad naponta 6-8 órája. Egy átlagos evés meg nem vesz igénybe 1 órát, főleg, hogy aki tényleg 6-szor eszik, annak ne képzeljük el mindet egy háromfogásos étkezésnek, hanem mondjuk 2 vagy 3 nagyobb étkezés van, a többi meg jellemzően egy-egy szendvics, vagy valami kevésbé komoly kaja. Én szeretek komótosan enni, de így sem szokott negyed óránál tovább tartani egy étkezésem.

"Mivel nekem az alvás fontosabb mint az evés, nem tudnék ezért korábban kelni."

Kinek hogy. Bár igazából fél óra az már nem sokat számít, simán el lehet csúsztatni az alvást: fél órával korábban fekszel, és ennyivel korábban is kelsz.

De ha meg neked ennyire kardinális kérdés, hogy az utolsó pillanatban kelj, akkor nem értem, hogy miért másokra irigykedsz? Előtted is ott a lehetőség, csak te máshogy döntöttél.

Az meg, hogy olyan munkád van, ami saját bevallásod szerint reggeltől estig tart, az életvezetési probléma. Vagy ferdítesz, vagy tényleg hitvány munkahelyed van, ahonnan nem ártana dobbantani. Én háromnegyed 8-tól háromnegyed 4-ig dolgozok, de a legtöbb ismerősöm hasonlóan van, vagy 7-től 3-ig, vagy 8-tól 5-ig, vagy fél 8-tól fél 4-ig. Így 5-re simán otthon van az ember. Reggel meg mint írtam, fel lehet kelni fél órával korábban is. Egy szenyó, vagy pl. egy Maggi bögrés leves elkészítése és elfogyasztása nem több negyed óránál.

tegnap 00:35
 10/44 anonim ***** válasza:
75%

Aki napi 6-8x eszik, az általában valamilyen diétát tart, nyilván nekik meg kell tudni oldani, pláne ha nem választott, hanem eü oka van.

Én 4x ettem általában régebben, egyszer reggel 7 körül reggeli, aztán kb 13-kor ebédre főtt étel, 15-16 közt kis uzsonna (keksz, joghurt, mandarin, müzliszelet stb apróságok), majd 19-20 közt vacsora, ez is hideg kaja volt általában. Én 12 órában dolgoztam, 2x30 perc kajaszünet járt, az uzsit elnyammogtam munka közben, a vacsora meg már otthon volt. Főzni nem volt időm mindennap, előre csináltam 2-3 napra vagy rendeltem menüt.

tegnap 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!