Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átlag embereknek hogy van...

Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?

Figyelt kérdés

Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.

Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?

tegnapelőtt 23:12
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
56%

Dehogy eszek napi 8 étkezést.

Reggel indulás előtt én sem eszek, mert nagyon korán kell kelnem, ha meg nem magamtól teszem, hanem órára, akkor még nem vagyok éhes.

Bemegyek melóba. Nem tudom, ki mit dolgozik, de mondjuk 5-10 percekre meg bírok állni megenni egy péksütit, joghurtot vagy valamit. Inni folyamatosan szoktam (vizet vagy teát).

Ebédre van konkrét hosszabb szünet. Oké.

Ha közben éhes az ember, lehet enni. Nálam általában szokott lenni valami, mondjuk keksz vagy egy csoki.

Este meló után meg nem nasi, hanem rendes vacsora.

Ez 3 nagyobb étkezés (néha kimarad a reggeli, ha úgy alakul), + mondjuk 1 nasi.

tegnap 01:04
 12/42 anonim ***** válasza:
55%

Nem mindenki dolgozik, vagy nem kötött időben dolgozik, vállalkozó, home office, stb.

Én sem tudom hogy lehet úgy élni, hogy nem eszel, mikor kellene.

tegnap 01:11
 13/42 anonim ***** válasza:
77%
Egy szendvicset nem sok idő elkészíteni. Legalább 1 órával indulás előtt érdemes felkelni, készülődés, reggeli miatt. Esetleg előző este összekészíted a másnapi reggelit, igaz, úgy nem annyira friss már a kaja. Esetleg vegyél friss péksütit, ha van időd bemenni egy boltba, ha nincs, előző nap mlvedd meg, és azt másnap reggelire megeheted. Még a gabonapehely jó megoldás lehet tejjel, a jollyjoker pedig a banán, az szerintem laktat is, nincs vele semkimi macera. Vagy előző este leturmixolod, és azt eszed reggelire. Gyümölcsöket is összevághatod, salátának megcsinálni.
tegnap 01:26
 14/42 anonim ***** válasza:
11%
Semmi. Az emberek úgy zabálnak mint a malacok. Lassan már mi leszünk Amerika.
tegnap 01:57
 15/42 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy napi 6-8x eszik? Gyorsan is be lehet kapni 1-1 szendvicset, de melegételt is meg lehet enni 10 perc alatt. De nem is ez a sok idő, hanem a bevásárlás, étel elkészítése, tálalása, edények elmosogatása. Megenni már gyorsan meglehet ami már készen van. Kivéve ha közben dolgozol, vagy olyan helyen vagy ahol nem lehet enni, vagy úton vagy. Amúgy én is naponta 2x eszek úgy 10-10 percig. Azt nem tudom elhinni, hogy valaki a nap 24 órájából ne tudna ennyi időt szakítani rá. De még a 6-8x 2-3 perc se sok. ( Mivel gondolom ha ilyen sokszor eszik valaki, akkor lecsökken egy egy étkezés ideje) Bár még mindig nem értem miért kellene ilyen sokszor étkezni.
tegnap 03:18
 16/42 anonim ***** válasza:
29%

15

Hát szerintem meg a főétkezésekre rá kell szánni némi időt.Nekem egy tisztességes mennyiségű reggeli,ebéd,vacsora elfogyasztása;külön-külön legalább 30-40 perc.Azt nem lehet normálisan 10 perc alatt elfogyasztani.Az nekem már zabálás,lapátolás lenne.Ezért a jó közérzet érdekében azt a napi 3x~30 percet rászánom ezekre.

tegnap 04:03
 17/42 anonim ***** válasza:
Rendszergazda vagyok, kb. akkor eszek, amikor akarok.
tegnap 05:47
 18/42 anonim ***** válasza:
29%
Az ebédet hagyom ki. Napi két főétkezés, bár azok sincsenek túlzásba vive. Közben meg némi csoki, kicsi gyümölcs ilyesmi. Sok folyadék. Ezzel mondjuk fogyok, de az nem baj. Ami jó benne, hogy ezt hosszabb távon is lehet tartani. Pár hónapja csinálom és működik, nincs kínlódás vele. Ha megvan a kívánt súly, akkor kicsit lehet növelni a mennyiséget, de ebéd akkor sem lesz.
tegnap 06:04
 19/42 anonim ***** válasza:
17%

"Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?"

Úgy hogy nem dolgoznak, eltartottak. Ráérnek főzni. / A párjuk nem dolgozik, főz nekik.

Van olyan is, aki a szüleinél zabál, pakoltat el velük kaját. Ilyen pl a nagynéném. Szerencsétlen mamám 84 évesen is csicskázik neki, magának nem főz, eszi az üzemi kaját, de ez a parazita kizabálja a "vagyonából". A legtöbb fiatal is ilyen, ahogy a munkatársaim mesélnek a 20+os gyerekeikről. Képesek minden nap a párjukkal, gyerekekkel beülni a nagyiékhoz falni, elrakatni a maradékot.

tegnap 06:20
 20/42 anonim ***** válasza:
28%

#14:

Ezt a szintén "sertés-agyiszintű" beugatásodat aztán megérte ideböfögni, ugye, malackám? Most aztán nagyon beröfögtél ide. ☺️

tegnap 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!