Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?
Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.
Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?
Dehogy eszek napi 8 étkezést.
Reggel indulás előtt én sem eszek, mert nagyon korán kell kelnem, ha meg nem magamtól teszem, hanem órára, akkor még nem vagyok éhes.
Bemegyek melóba. Nem tudom, ki mit dolgozik, de mondjuk 5-10 percekre meg bírok állni megenni egy péksütit, joghurtot vagy valamit. Inni folyamatosan szoktam (vizet vagy teát).
Ebédre van konkrét hosszabb szünet. Oké.
Ha közben éhes az ember, lehet enni. Nálam általában szokott lenni valami, mondjuk keksz vagy egy csoki.
Este meló után meg nem nasi, hanem rendes vacsora.
Ez 3 nagyobb étkezés (néha kimarad a reggeli, ha úgy alakul), + mondjuk 1 nasi.
Nem mindenki dolgozik, vagy nem kötött időben dolgozik, vállalkozó, home office, stb.
Én sem tudom hogy lehet úgy élni, hogy nem eszel, mikor kellene.
15
Hát szerintem meg a főétkezésekre rá kell szánni némi időt.Nekem egy tisztességes mennyiségű reggeli,ebéd,vacsora elfogyasztása;külön-külön legalább 30-40 perc.Azt nem lehet normálisan 10 perc alatt elfogyasztani.Az nekem már zabálás,lapátolás lenne.Ezért a jó közérzet érdekében azt a napi 3x~30 percet rászánom ezekre.
"Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?"
Úgy hogy nem dolgoznak, eltartottak. Ráérnek főzni. / A párjuk nem dolgozik, főz nekik.
Van olyan is, aki a szüleinél zabál, pakoltat el velük kaját. Ilyen pl a nagynéném. Szerencsétlen mamám 84 évesen is csicskázik neki, magának nem főz, eszi az üzemi kaját, de ez a parazita kizabálja a "vagyonából". A legtöbb fiatal is ilyen, ahogy a munkatársaim mesélnek a 20+os gyerekeikről. Képesek minden nap a párjukkal, gyerekekkel beülni a nagyiékhoz falni, elrakatni a maradékot.
#14:
Ezt a szintén "sertés-agyiszintű" beugatásodat aztán megérte ideböfögni, ugye, malackám? Most aztán nagyon beröfögtél ide. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!