Mi a jó abban, hogy sokan több képernyőnyi segítő válaszokat írnak, vagyis próbálnak írni ebben a kategóriában, általuk teljesen ismeretlen embereknek?
Lehet csak én vagyok túl megkeseredett, de úgy gondolom, hogy egy -többnyire- rövid leírásból egyáltalán nem ismerhetők ki annyira a körülmények, hogy a segítségnyújtás biztosan célba érjen.
Na meg egy többoldalas levél megfogalmazása és képernyőre vetése nem 5 perces munka - szerintem rengeteg értelmesebb dolgot lehetne az idő alatt csinálni.
mert az emberek szeretnek segíteni másoknak illetve próbálnak úgy ahogy tudnak
Én meg speciel szeretek tanácsot adni ha tudok :)
Hallottál már az empátiáról, meg a segítőkészségről öreg?
Azok nem ám vmi idejét múlt ritka fogalmak.
Ezt jobb, ha tudod.
Privát beszélgetési lehetőség, meg azért van,ha valaki nem tudja ide leírni egyszerre a sztorit, olyan hosszú.
Látom a fentebb említett tulajdonságoknak híján vagy kissé.
Nem baj,ha nem érted,van ilyen.
Mert kívülállók olyat is meglátnak, amit én, a krízishelyzetben lévő nem. Kaptam már ilyen választ, és tényleg segített, illetve adtam is, és volt, hogy visszaírtak, hogy hogy rendeződött a dolog. Persze a legtöbb ilyen mint a falrahányt borsó, de emiatt a néhány miatt megéri. Hát ezért.
De a te idődet és energiádat arra használod, amire csak akarod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!