Szerintetek szanalmas, ha egy lany ir ra egy ismeretlen pasira, es kezdemenyez nala?
Figyelt kérdés
Megvetendo, ha valaki ezt csinalja?
22L
2015. ápr. 26. 12:32
1/7 anonim válasza:
Nem, egyik ismerősöm is így jött össze a pasijával és már 3 éve együtt vannak:) Én nem vállalnám ezt be, de ha van benne ennyi miért ne?
3/7 anonim válasza:
Nem.
Jártam már úgy hogy nekem kellett kezdeményezni, de még jól is jöttem ki a dologból. :D
Szerintem édes mindegy hogy ki kezedeményez, a mai világban...én legalább is pont teszek rá, nem vagyok az a szívbajos típus amúgysem.
Szóval hajrá. :P
5/7 anonim válasza:
Kérdező, leírnád légyszíves a gondolatmenetet, hogy ugyan miért lenne megvetendő? Komolyan kiváncsi vagyok
6/7 bogyó92 válasza:
Egyátalán nem az! Az én esetemben mindíg én kezdeményeztem, és nem bántam meg soha. A jelenlegi páromat is pl. interneten ismertem meg ugy, hogy én írtam rá, és már lassan 2 éve együtt vagyunk. Szerintem te attól félsz, hogy emiatt rosszat gondolnak majd rólad az emberek, de nem! Mai világban már teljesen mindegy h ki a kezdeményező.
7/7 anonim válasza:
Én összetenném a két kezem és lábam is,ha a kiszemeltem rám írna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!