Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kezdeményez egy ismeretlen fiúnak miért néznek furcsán pedig nem is erőltetem a dolgokat?
Csak a hülyék néznek furcsán, ma már természetes, hogy a női nagy egyenjogúságban ti nők lépjetek.
Régen persze ez nem volt divat, de hol van az már...
Bár kényelmes, ha a csaj kezdeményez, azért a tipikus az, hogy ezt nem a (szintünkhöz képest) jó csajok szokták tenni.
Pl. szórakozóhelyen röhejes látnom azt, hogy a csúnyább, testesebb csajok hogy nyomulnak tánctéren, vagy ha egy valahogy kinéző kissé ittas srácot látnak asztalnál, akkor rögtön lecsapnak rá. Jól kinéző csaj csak (éppen elég:) )mosolyokat osztogat, és elvárja, hogy mi vegyük a lapot, szólítsuk meg.
volt hogy az egyik srácra rámosolyogtam viszonozta is de nem lépett aztán a haverjára és ő is elmosolyodott, csak csodálkoznak
átlagnak tartom magam, nem vagyok kövér sem szóval viszonozzák, de nem lépnek felém..tök cink többet nem is csinálok ilyet...
Mosolyt nyugodtan oszthatsz elsőként is annak, akit szimpatikusnak találsz.
Mosolyogni udvariasságból visszamosolygok kevésbé előnyös külsejű lányra is finoman, viszont lelkesen csinos lányra, akivel utána a szemkontaktust is keresem, bukóbbak szoktak még gúnyosan is mosolyogni, ha valakit magukhoz képest lényegesen szintjük alattinak éreznek.
Ha látom, hogy a lány felveszi velem a szemkontaktust, imponáló férfias vagy éppen vicces mozdulatokkal, komplex testbeszéddel próbálom felhívni magamra a figyelmet, ha értzem, hogy pozitív a visszajelzés, akkor odamegyek hozzá beszélgetni, ha tánctéren van akkor megtáncoltatni.
Sokszor elsőre csak annyi a visszajelzés, hogy érdekes vagy, de nem eléggé (sokszor persze az is hogy nem, de ezt kár is részletezni),ez esetben csaj még nem döntötte el, hogy érdekes vagyok-e neki, ilyenkor még kár oda menni,ez esetben más csajoknak is kezdek imponálni, akár taktikailag kissé jelentéktelenebbeknek is, akiket könnyen meg lehet táncoltatni, hogy a jobb csajok szemében tökösebbnek tűnjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!