Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?
Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.
Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?
43-as, mondjuk először is a gusztustalan lenéző hangnemeddel indítottál.
Utána folytattad okádék személyeskedéssel.
“Anyukád nem tanította meg neked, hogy reggeli nélkül nem indulunk el otthonról?”
Te mi a francot képzelsz magadról, hogy meg mered engedni magadnak ezt a stílust egy ismeretlen emberrel szemben? Mindezt egy nem fikázó, nem gúnyolódó hangvitelben megíródott kérdésre válaszul. Amire mellesleg válaszolni sem tudtál.
És nem, nem mindenki megy csicsikálni este 8-kor, hogy a szent tökéletes reggelire legyen ideje. Nyilván a kérdező kérdése is elég egyszerű, ha reggelizni akar, korábban kell kelnie, mert fél órába ez nem fér bele. 6-8 alkalommal szerintem sem eszik az emberek többsége, de 4-5-öt simán, miért ne érdekelhetné, ki hogy oldja meg? A szuper reggelikédtől függetlenül akár, mert képzeld, nem mindenkinek lövik a pizsit az ovis alvásidőben, értsd, nem, vannak, akik ha megfeszülnek, sem tudnak korán lefeküdni, mert ilyen a szervezetük. Érdekes módon ez mindig csak nektek hihetetlen, későn fekvőt nem hallottam még háborogni, hogy mi az, hogy valaki nem képes este 10-éjfélkor ébren lenni még. Pedig más, fejlett országokban ez teljesen normális.
Mellesleg semmilyen rendszertelenségről sem írt a kérdező. Hogy egészségtelen az életmódja, az lehet, de az egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!